Skrekk
70 mins
(DVD)
Skuespillere:
Jon Hall
Sue Casey
Walker Edmiston
Elaine DuPont
Arnold Lessing

The Beach Girls And The Monster (1965)

Filmomtale - 15.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Vel, etter forrige massaker av en monsterfilm fra 60-tallet så var vel motivasjon og vilje til å se ny film egentlig ganske lav. Uansett havna man på nett og lette opp The Beach Girls And The Monster.

Den grove skissen sier at man har surfere som blir drept på stranda i Malibu, og at det er en jakt iforhold til dem og drapsmannen. Handlingen ligger hos surfernes vinkel og litt av foreldre osv rundt disse individene. Det er ønsker om å være fri, surfe og drite i jobben. Skikkelig rebelske greier på 60-tallet altså.

Creature From The Haunted Sea hadde ett monster som ligna Mr. Hankey fra South Park (den lille bæsjen). I The Beach Girls And The Monster så får man ihvertfall noe som ligner ett monster -samt at det er en dose med skuespiller talent i tillegg. Noe som i enkelte filmer kan komme godt med.

Handlingen er noenlunde sammenhengende og filmen er en rett og slett kul. Fullstendig motsatt resultat enn hva forrige prosjekt. Jeg er imponert -og litt fan!

6.5/10