Teenslasher
46 mins
(DVD)
Skuespillere:
Marie Nilsson
Magnus Delborg
Marie Magnusson
Rita S. Hammond
Lisen Borg
Maja Christenson

Murder Island (2006)

Filmomtale - 28.09.2012 - Skrevet av: Asgeir Det er ikke ofte jeg kommer over skikkelig med Svensk lavbudsjett film av denne sorten, og setter pris på at det dukket opp faktisk. Etter noen kjappe minutter bak internetts kraftige kanaler og analer så ble det etterhvert en nokså lunken stemning - navnet Regain Records dukket opp. Det vil si – Regain har hatt band som Dismember, Vader, Marduk og en drøss ganske slående band i samme sjanger, så filmmusikken var ihvertfall ganske stimulerende om ikke annet. Man begynte ihvertfall å få små forventninger... Navnet på filmen er som nevnt Murder Island, og den har en tagline som lyder «Six Teenagers... One Island... Many Ways To Die...». Man vet hvor det bærer i handlingen med andre ord. Man trenger ikke stort med input der. Eneste man virkelig hadde som ett «ess» i bakhodet var at filmen hadde ett så snevert budsjett som 23.000 svenske kronor! DET er lite, og vanskelig -men så absolutt en god liten faktabit å ha med seg igjennom denne 46 minuttene massakeren.

Skuespillerprestasjonene ligger på hva man forventer -og det er ikke stort med scener som er riktig så overbevisende. Likevel så klarer de å imponere mer enn «Premutos – Der Gefallene Engel» som jeg ble vitne til sist gang jeg anmeldte en film her på Metal-Norge.com.

Det er ikke stort med info eller forklaringer som trengs -siden det hele bløffer seg selv i tittel og tagline -men om du skulle komme over filmen så inkluderer det altså en egen CD med soundtrack fra filmen. Soundtracket inneholder følgende :

01. BRIAN & COLIN - Murder Island Theme
02. NI KILLAR (Interlude)
03. SAMAEL - Inch'allah (Karaoke)
04. BRIAN & COLIN - Du Behöver Inte Lyssna Men Du Måste Höra
05. DISMEMBER - Suicidal Revelations
06. ANKOMSTEN (Interlude)
07. SATARIEL - Scattering the Timeweb
08. DEFLESHED - Reclaim the Beat
09. BRIAN & COLIN - Sleep Tight Fred
10. MARDUK - Holy Blood, Holy Grail
11. BEHEMOTH - Conquer All
12. BRIAN & COLIN - Minimal
13. VADER - Die!!! (Gin Psie)
14. TRENDKILL - Judge Me Now
15. DEFLESHED - Aggroculture
16. BRIAN & COLIN - Drone
17. VADER - Banners on the Wind
18. DARK FUNERAL - Angel Flesh Impaled
19. SÖKPATRULL (Interlude)
20. DARK FUNERAL - Attera Totus Sanctus
21. ERIK LUNDIN - Ensam Får Man Gå (bonus track)
22. BRIAN & COLIN - Kanot Theme (bonus track)

Murder Island - Hjemmeside
5.5/10