Finn band


Siste nyheter

Nytt album og låt fra Blood Tsunami

haavard den 21.02.2018 Blood Tsunami er omsider tilbake med sitt fjerde album "Grave Condition" den 27. april på Soulseller Records. Hør første låt ut "Poison Tongue" her.
Les hele nyheten

Primordial video

haavard den 21.02.2018 Det er enda over en månede til Primordial slipper sitt nye album, men en ny video er allerede her. Se "To Hell or the Hangman".
Les hele nyheten

Befouled med kontrakt!

Asgeir den 20.02.2018 Befouled har fått seg kontrakt på Great Dane Records -og vil slippe sitt album "Refuse to Rot" der. Singelen kan du klikke deg inn å høre nå med en gang.
Les hele nyheten

Black Label Society video

haavard den 20.02.2018 Den nye Black Label Society plata "Grimmest Hits" har vært ute i noen uker, og nå er videoen til "A Love Unreal" klar. Så om du vil se selveste grim reaper komme seg opp om morgenen, spise en engelsk frokost og utforske dagens gleder, så kan du se den her.
Les hele nyheten

Melvins med ny låt

haavard den 19.02.2018 Melvins er ute med ny låt, fra sitt kommende album "Pinkus Abortion Technician" som slippes 20. april. Hør "Stop Moving to Florida" her.
Les hele nyheten

Wallachia i april

haavard den 18.02.2018 Trønderske Wallachia slipper sitt fjerde album "Monumental Heresy" den 13. april på Debemur Morti. Hør låta "Heathen Shores" her.
Les hele nyheten

Myles Kennedy solo låt

haavard den 16.02.2018 Alter Bridge og Slash-vokalist Myles Kennedy er klar med sitt soloalbum "Year of the Tiger" den 9. mars. Her er en låt derifra, "Devil on the Wall".
Les hele nyheten

Ihsahn i mai

haavard den 15.02.2018 Ihsahn er klar for å slippe sitt nye album "Amr" den 4. mai på Candlelight/Spinefarm.
Les hele nyheten

Anialator (Hjemmeside, Myspace)

Anialator "Rise to Supremacy"

Omtale - 06.02.2018 - Skrevet av: Wynocha Anialator, et thrash metal band fra Texas, USA. Opprinnelig oppstart i 1986 og slapp sin første demo året etter. De slapp en demo til i tillegg til to EP-er før de pakket sammen instrumentene og stakk hver sin vei to år senere. Fant det for godt å begynne på igjen for fire år siden, men samarbeidet gikk som første gangen og plutselig satt bassist Alex Dominguez igjen med Roland Torres, som ble med i 1989 og tre nye medlemmer. De fleste av disse har spilt i bandene Sufference og Black Lung Conspiracy sammen med Alex Dominguez, så de er gamle kjente og vel så det.
Les hele omtalen