Finn band


Siste nyheter

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Ny video fra Slash

haavard den 12.11.2018 Slash sitt siste album var slettes ikke verst, her er en helt ny video til låta "Mind Your Manners".
Les hele nyheten

Thought Chamber (Hjemmeside)


Likner p Age of Nemesis og Tomorrow's Eve.

Thought Chamber "Angular Perceptions"

Omtale - 02.04.2007 - Skrevet av: haavard Litt sjel takk, det er det jeg vil ha etter å ha nihørt på denne flere ganger på rad. For Thought Chamber leverer et interessant stykke musikk,briljant på sin måte, men med en akilleshæl større enn en sau i og med at det mangler den sjelen et prog-metal album i 2007 trenger. For har du hørtbare en brøkdel av det som slippes av slike band for tida så har du vel fått med deg det meste, der alle sitter og roter rundt i sandkassene med referansersom Dream Theater og hele stallen av InsideOut band.Nå er dette bandet overmåte flinke til å utføre hver sin del da, og det er det aller største plusset for Thought Chamber. Med vokalist Ted Leonard fra Enchant vilkanskje noen kjenne igjen hans røst her, mens resten er for meg ganske ubeskrevne navn, dog med kvaliteter som holder i massevis.
Les hele omtalen