Finn band


Siste nyheter

Hecate Enthroned i januar

haavard den 10.12.2018 Noen som husker Hecate Enthroned, som igrunn var et litt middels band innen svartmetallen på slutten av 90-tallet ? De er nå uansett tilbake, 25. januar slippes deres nye album "Embrace of the Godless Aeon" den 25. januar, og her er ei låt derifra.
Les hele nyheten

Nytt fra Carnifex

haavard den 09.12.2018 Carnifex slapp denne helga en nye EP kalt "Bury Me In Blasphemy". Her er videoen til tittelkuttet.
Les hele nyheten

Hexvessel video

haavard den 08.12.2018 Hexvessel slipper albumet "All Tree" på Century Media i februar, her ser du videoen til "Old Tree".
Les hele nyheten

Dream Theater video

haavard den 07.12.2018 Dream Theater er snart klare med nytt album, første singel og video ble sluppet i dag, her er "Untethered Angel".
Les hele nyheten

Michale Graves i Norge

haavard den 06.12.2018 Tidligere Misfits-vokalist Michale Graves kommer til norge for tre konserter i mars. Trondheim, Haugesund og Bergen får besøk, konsertene kommer naturligvis med en heftig Misfits-garanti.
Les hele nyheten

Myrkur video

haavard den 05.12.2018 Myrkur slipper denne uka en ny to-spors EP, "Juniper". Her er video til låta "Bonden og Kragen".
Les hele nyheten

Misery Index i mars

haavard den 01.12.2018 Det er opplest og vedtatt at Misery Index kan sine saker, og bandets nye album "Rituals of Power" slippes den 8. mars på Season of Mist.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 20.11.2018 Skulle det friste med litt amerikansk dødsmetall så er Jungle Rot ute med en ny video, her er "A Burning Cinder".
Les hele nyheten

Ihsahn (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Keep of Kalessin, Emperor, Arcturus, Green Carnation og Winds.

Ihsahn i mai

Nyhet - 15.02.2018 - Skrevet av: haavard Ihsahn er klar for å slippe sitt nye album "Amr" den 4. mai på Candlelight/Spinefarm.
Les hele nyheten

Nytt Inferno slipp

Nyhet - 16.08.2017 - Skrevet av: haavard Inferno har begynt å få mange artister på plakaten, idag ble Djevel, Ihsahn og Wiegedood bekreftet.
Fra før er bl.a. Emperor, Obituary, Carpathian Forest, Napalm Death og Dark Funeral på line-upen.
Les hele nyheten

Ny Ihsahn låt

Nyhet - 19.12.2015 - Skrevet av: haavard Ihsahn slipper sitt nye album "Arktis" den 4 mars, og første låt kan du høre under her, "Mass Darkness".
Les hele nyheten

Midgardsblot 20-22.August!

Nyhet - 31.07.2015 - Skrevet av: Asgeir Det nærmer seg Midgardsblot på Borre og her er full plakat.
Les hele nyheten

Tons Of Rock 2015

Nyhet - 07.11.2014 - Skrevet av: Asgeir Så langt så har Tons Of Rock sluppet mye bra. Her er plakaten.
Les hele nyheten

Ny Ihsahn i oktober

Nyhet - 25.08.2013 - Skrevet av: haavard 22 oktober slipper Ihsahn sitt nye album "Das Seelenbrechen".
Les hele nyheten

Ihsahn snakker Ørkenkjøtt

Nyhet - 10.09.2012 - Skrevet av: haavard Ørkenkjøtt har fått Ihsahn til å prate litt om samarbeidet med dem, se videoen under her.
Ørkenkjøtt er forøvrig på vei ut på en europaturne med Leprous i disse dager.
Les hele nyheten

Ihsahn "Eremita"

Omtale - 12.07.2012 - Skrevet av: Tore Jeg har ikke noe som helst forhold til dette bandet fra før, annet enn at jeg har hørt mye på Leprous, som visstnok er backingbandet til mannen, Ihsahn. Leprous er et fantastisk band. Så fantastisk at jeg kjøper Ihsahns siste helt uhørt, og håper på det beste.
Les hele omtalen

Ihsahn med Eremita

Nyhet - 04.04.2012 - Skrevet av: Asgeir 18 Juni slipper Ihsahn sitt fjerde album Eremita ifølge Blabbermouth.
Les hele nyheten

Jeff Loomis (m/Ihsahn) låt på nett

Nyhet - 14.03.2012 - Skrevet av: haavard Jeff Loomis slipper sin nye plate "Plains of Oblivion" den 10 mars, og låta "Surrender", hvor Ihsahn gjester, kan du høre under her.
Les hele nyheten

Opeth på Norgesturné i mars '09

Nyhet - 16.12.2008 - Skrevet av: Frank Sveriges stolthet skal ut på en lengre Norgesturné i mars , i regi av Rikskonsertene og Statnett, meldes det på www.rikskonsertene.no/no/Nyheter/Opeth/.

Oslo, Trondheim, Volda, Sogndal, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen får besøk mellom 10. og 18.mars, så her er det bare å glede seg.

Og ikke nok med dét; Ihsahn (m/band) blir med som support.
Les hele nyheten

Ihsahn "angL"

Omtale - 02.06.2008 - Skrevet av: Henrik Ihsahn (Emperor, Hardingrock, Peccatum) har et låtskrivertalent få kan måle seg med, trakterer gitarhalsen med stor presisjon og selvsikkerhet, og tråkker sjelden i gamle fotspor, men forsøker hele tiden å finne nytt terreng og slik viderebringe metallsjangeren. Hans forrige skive, The Adversary, kom godt ut i mine ører, og viste det meste av hans ferdigheter, men dessverre i en altfor tynn produksjon. Gjetord om at oppfølgeren angL skulle bli tyngre ga håp om et skikkelig kakestykke av ei skive.
Les hele omtalen

Ihsahn "The Adversary"

Omtale - 20.04.2006 - Skrevet av: Robert Med Emperor samlet igjen, er det nok salgsmessig ganske strategisk av Ihsahn å komme med soloalbum akkurat nå. En av norges flinkeste og mest respekterte metalmusikere. Nå skal jeg ikke påstå at jeg er den som har fulgt hver eneste musikalitet han har foretatt seg utenfor Emperor, men jeg er stor fan av de tidlige Emperor-platene, spesielt ”Anthems To The Welkin At Dusk”.
Les hele omtalen