Finn band


Siste nyheter

Mono låt

haavard den 26.09.2018 Mono slipper sin nye plate "Nowhere Now Here" den 25. januar, her kan du høre den helt nye låta "After You Comes the Flood".
Les hele nyheten

Ace Frehley i bryllupet

haavard den 25.09.2018 Om ikke Kiss universet er snedig nok fra før, nå kan du leie inn Ace Frehley in person i bryllupet ditt, i forbindelse med Kiss sine mini-golf lokaler i Las Vegas, hvor det naturligvis også er et kapell å gifte seg i på samme sted. Kun 6000 dollars for å få han med... Her er litt mere om hva en pakke består av:
Les hele nyheten

Metallica til Trondheim

haavard den 24.09.2018 13. juli 2019 kommer Metallica på en eneste konsert i Norge, i Trondheim på Granåsen Arena. Med seg har de både Ghost og Bokassa som special guests!
Les hele nyheten

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Ihsahn (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Keep of Kalessin, Emperor, Arcturus, Green Carnation og Winds.

Ihsahn i mai

Nyhet - 15.02.2018 - Skrevet av: haavard Ihsahn er klar for å slippe sitt nye album "Amr" den 4. mai på Candlelight/Spinefarm.
Les hele nyheten

Nytt Inferno slipp

Nyhet - 16.08.2017 - Skrevet av: haavard Inferno har begynt å få mange artister på plakaten, idag ble Djevel, Ihsahn og Wiegedood bekreftet.
Fra før er bl.a. Emperor, Obituary, Carpathian Forest, Napalm Death og Dark Funeral på line-upen.
Les hele nyheten

Ny Ihsahn låt

Nyhet - 19.12.2015 - Skrevet av: haavard Ihsahn slipper sitt nye album "Arktis" den 4 mars, og første låt kan du høre under her, "Mass Darkness".
Les hele nyheten

Midgardsblot 20-22.August!

Nyhet - 31.07.2015 - Skrevet av: Asgeir Det nærmer seg Midgardsblot på Borre og her er full plakat.
Les hele nyheten

Tons Of Rock 2015

Nyhet - 07.11.2014 - Skrevet av: Asgeir Så langt så har Tons Of Rock sluppet mye bra. Her er plakaten.
Les hele nyheten

Ny Ihsahn i oktober

Nyhet - 25.08.2013 - Skrevet av: haavard 22 oktober slipper Ihsahn sitt nye album "Das Seelenbrechen".
Les hele nyheten

Ihsahn snakker Ørkenkjøtt

Nyhet - 10.09.2012 - Skrevet av: haavard Ørkenkjøtt har fått Ihsahn til å prate litt om samarbeidet med dem, se videoen under her.
Ørkenkjøtt er forøvrig på vei ut på en europaturne med Leprous i disse dager.
Les hele nyheten

Ihsahn "Eremita"

Omtale - 12.07.2012 - Skrevet av: Tore Jeg har ikke noe som helst forhold til dette bandet fra før, annet enn at jeg har hørt mye på Leprous, som visstnok er backingbandet til mannen, Ihsahn. Leprous er et fantastisk band. Så fantastisk at jeg kjøper Ihsahns siste helt uhørt, og håper på det beste.
Les hele omtalen

Ihsahn med Eremita

Nyhet - 04.04.2012 - Skrevet av: Asgeir 18 Juni slipper Ihsahn sitt fjerde album Eremita ifølge Blabbermouth.
Les hele nyheten

Jeff Loomis (m/Ihsahn) låt på nett

Nyhet - 14.03.2012 - Skrevet av: haavard Jeff Loomis slipper sin nye plate "Plains of Oblivion" den 10 mars, og låta "Surrender", hvor Ihsahn gjester, kan du høre under her.
Les hele nyheten

Opeth på Norgesturné i mars '09

Nyhet - 16.12.2008 - Skrevet av: Frank Sveriges stolthet skal ut på en lengre Norgesturné i mars , i regi av Rikskonsertene og Statnett, meldes det på www.rikskonsertene.no/no/Nyheter/Opeth/.

Oslo, Trondheim, Volda, Sogndal, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen får besøk mellom 10. og 18.mars, så her er det bare å glede seg.

Og ikke nok med dét; Ihsahn (m/band) blir med som support.
Les hele nyheten

Ihsahn "angL"

Omtale - 02.06.2008 - Skrevet av: Henrik Ihsahn (Emperor, Hardingrock, Peccatum) har et låtskrivertalent få kan måle seg med, trakterer gitarhalsen med stor presisjon og selvsikkerhet, og tråkker sjelden i gamle fotspor, men forsøker hele tiden å finne nytt terreng og slik viderebringe metallsjangeren. Hans forrige skive, The Adversary, kom godt ut i mine ører, og viste det meste av hans ferdigheter, men dessverre i en altfor tynn produksjon. Gjetord om at oppfølgeren angL skulle bli tyngre ga håp om et skikkelig kakestykke av ei skive.
Les hele omtalen

Ihsahn "The Adversary"

Omtale - 20.04.2006 - Skrevet av: Robert Med Emperor samlet igjen, er det nok salgsmessig ganske strategisk av Ihsahn å komme med soloalbum akkurat nå. En av norges flinkeste og mest respekterte metalmusikere. Nå skal jeg ikke påstå at jeg er den som har fulgt hver eneste musikalitet han har foretatt seg utenfor Emperor, men jeg er stor fan av de tidlige Emperor-platene, spesielt ”Anthems To The Welkin At Dusk”.
Les hele omtalen