Finn band


Siste nyheter

Vreid låt

haavard den 20.07.2018 Vreid slipper albumet "Lifehunger" den 28. september på sitt nye hjem hos Season of Mist. Her hører du tittelkuttet.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 19.07.2018 I morgen slipper Jungle Rot sitt selvtitulerte album. Så er du klar for litt amerikansk death metal, så sjekk ut videoen til "Send Forth Oblivion" nå.
Les hele nyheten

Riverside album

haavard den 18.07.2018 Riverside er klare med sitt nye album "Wasteland", som slippes 28. september på Inside Out.
Les hele nyheten

Nytt Windhand album

haavard den 17.07.2018 De amerikanske doomerne i Windhand er tilbake med albumet "Eternal Return" den 5. oktober på Relapse Records. Se en trailer her.
Les hele nyheten

King Diamond re-issues

haavard den 16.07.2018 For vinylfantastene så kan vi nevne at tre nye King Diamond re-issues er ute den 17. august på Metal Blade. Da slippes "Abigail 2", "House of God" og "Voodoo" skivene på picture vinyl.
Les hele nyheten

Royal Hunt video

haavard den 15.07.2018 De danske hardrockerne i Royal Hunt slapp sitt siste album "Cast in Stone" i februar. Her er en ny video, "The Wishing Well".
Les hele nyheten

Nytt Deicide

haavard den 14.07.2018 Da er den første låta fra det kommende Deicide albumet ute. Her er "Excommunicated".
Les hele nyheten

Video fra The Cruel Intentions

haavard den 13.07.2018 De norske sleaze-rockerne i The Cruel Intentions har noe bra gående. Her er videoen til låta "Jawbreaker".
Les hele nyheten

Ihsahn (Hjemmeside, Myspace)


Likner på Keep of Kalessin, Emperor, Arcturus, Green Carnation og Winds.

Ihsahn i mai

Nyhet - 15.02.2018 - Skrevet av: haavard Ihsahn er klar for å slippe sitt nye album "Amr" den 4. mai på Candlelight/Spinefarm.
Les hele nyheten

Nytt Inferno slipp

Nyhet - 16.08.2017 - Skrevet av: haavard Inferno har begynt å få mange artister på plakaten, idag ble Djevel, Ihsahn og Wiegedood bekreftet.
Fra før er bl.a. Emperor, Obituary, Carpathian Forest, Napalm Death og Dark Funeral på line-upen.
Les hele nyheten

Ny Ihsahn låt

Nyhet - 19.12.2015 - Skrevet av: haavard Ihsahn slipper sitt nye album "Arktis" den 4 mars, og første låt kan du høre under her, "Mass Darkness".
Les hele nyheten

Midgardsblot 20-22.August!

Nyhet - 31.07.2015 - Skrevet av: Asgeir Det nærmer seg Midgardsblot på Borre og her er full plakat.
Les hele nyheten

Tons Of Rock 2015

Nyhet - 07.11.2014 - Skrevet av: Asgeir Så langt så har Tons Of Rock sluppet mye bra. Her er plakaten.
Les hele nyheten

Ny Ihsahn i oktober

Nyhet - 25.08.2013 - Skrevet av: haavard 22 oktober slipper Ihsahn sitt nye album "Das Seelenbrechen".
Les hele nyheten

Ihsahn snakker Ørkenkjøtt

Nyhet - 10.09.2012 - Skrevet av: haavard Ørkenkjøtt har fått Ihsahn til å prate litt om samarbeidet med dem, se videoen under her.
Ørkenkjøtt er forøvrig på vei ut på en europaturne med Leprous i disse dager.
Les hele nyheten

Ihsahn "Eremita"

Omtale - 12.07.2012 - Skrevet av: Tore Jeg har ikke noe som helst forhold til dette bandet fra før, annet enn at jeg har hørt mye på Leprous, som visstnok er backingbandet til mannen, Ihsahn. Leprous er et fantastisk band. Så fantastisk at jeg kjøper Ihsahns siste helt uhørt, og håper på det beste.
Les hele omtalen

Ihsahn med Eremita

Nyhet - 04.04.2012 - Skrevet av: Asgeir 18 Juni slipper Ihsahn sitt fjerde album Eremita ifølge Blabbermouth.
Les hele nyheten

Jeff Loomis (m/Ihsahn) låt på nett

Nyhet - 14.03.2012 - Skrevet av: haavard Jeff Loomis slipper sin nye plate "Plains of Oblivion" den 10 mars, og låta "Surrender", hvor Ihsahn gjester, kan du høre under her.
Les hele nyheten

Opeth på Norgesturné i mars '09

Nyhet - 16.12.2008 - Skrevet av: Frank Sveriges stolthet skal ut på en lengre Norgesturné i mars , i regi av Rikskonsertene og Statnett, meldes det på www.rikskonsertene.no/no/Nyheter/Opeth/.

Oslo, Trondheim, Volda, Sogndal, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen får besøk mellom 10. og 18.mars, så her er det bare å glede seg.

Og ikke nok med dét; Ihsahn (m/band) blir med som support.
Les hele nyheten

Ihsahn "angL"

Omtale - 02.06.2008 - Skrevet av: Henrik Ihsahn (Emperor, Hardingrock, Peccatum) har et låtskrivertalent få kan måle seg med, trakterer gitarhalsen med stor presisjon og selvsikkerhet, og tråkker sjelden i gamle fotspor, men forsøker hele tiden å finne nytt terreng og slik viderebringe metallsjangeren. Hans forrige skive, The Adversary, kom godt ut i mine ører, og viste det meste av hans ferdigheter, men dessverre i en altfor tynn produksjon. Gjetord om at oppfølgeren angL skulle bli tyngre ga håp om et skikkelig kakestykke av ei skive.
Les hele omtalen

Ihsahn "The Adversary"

Omtale - 20.04.2006 - Skrevet av: Robert Med Emperor samlet igjen, er det nok salgsmessig ganske strategisk av Ihsahn å komme med soloalbum akkurat nå. En av norges flinkeste og mest respekterte metalmusikere. Nå skal jeg ikke påstå at jeg er den som har fulgt hver eneste musikalitet han har foretatt seg utenfor Emperor, men jeg er stor fan av de tidlige Emperor-platene, spesielt ”Anthems To The Welkin At Dusk”.
Les hele omtalen