Finn band


Siste nyheter

Mono låt

haavard den 26.09.2018 Mono slipper sin nye plate "Nowhere Now Here" den 25. januar, her kan du høre den helt nye låta "After You Comes the Flood".
Les hele nyheten

Ace Frehley i bryllupet

haavard den 25.09.2018 Om ikke Kiss universet er snedig nok fra før, nå kan du leie inn Ace Frehley in person i bryllupet ditt, i forbindelse med Kiss sine mini-golf lokaler i Las Vegas, hvor det naturligvis også er et kapell å gifte seg i på samme sted. Kun 6000 dollars for å få han med... Her er litt mere om hva en pakke består av:
Les hele nyheten

Metallica til Trondheim

haavard den 24.09.2018 13. juli 2019 kommer Metallica på en eneste konsert i Norge, i Trondheim på Granåsen Arena. Med seg har de både Ghost og Bokassa som special guests!
Les hele nyheten

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Ansur (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Ihsahn, In Vain, Peccatum, She Said Destroy og Solefald.

Ansur - Går nye veier

Intervju - 27.02.2006 - Skrevet av: Rita
Les hele intervjuet

Ansur "Warring Factions"

Omtale - 05.01.2009 - Skrevet av: haavard Debuten til Ansur falt muligens imellom flere stoler, da det virket til at publikum ikke var helt klare for bandet på den tiden. Men nå har drammenserne jobbet frem album nummer to, som i sound og uttrykk er langt unna det de gjorde på debuten, og et sjumilssteg over i den progressive sjangeren.
Les hele omtalen

Ansur "Axiom"

Omtale - 02.09.2006 - Skrevet av: erlend Det har nå blitt for vane og ikke forvente noe nytt og spennende på debut fronten i Norge. Kanskje er det pessimisten i meg som snakker, men det skal mye til for å få bandet sitt bemerket i hærskaren av band som er her til lands. Men det dukker alltids opp ett eller annet band som klarer det. Ansur er ett av de.
Les hele omtalen

Ansur "Axiom"

Omtale - 10.02.2006 - Skrevet av: Rita Dette er Drammensbandets første fullengder, og det finnes ikke mye igjen av black metallen som gjennomsyret deres forrige demo Carved In Flesh. Ansur har gått fra en tradisjonell form for svartmetall til en mer thrasha og progressiv avart.
Les hele omtalen