Finn band


Siste nyheter

Hecate Enthroned i januar

haavard den 10.12.2018 Noen som husker Hecate Enthroned, som igrunn var et litt middels band innen svartmetallen på slutten av 90-tallet ? De er nå uansett tilbake, 25. januar slippes deres nye album "Embrace of the Godless Aeon" den 25. januar, og her er ei låt derifra.
Les hele nyheten

Nytt fra Carnifex

haavard den 09.12.2018 Carnifex slapp denne helga en nye EP kalt "Bury Me In Blasphemy". Her er videoen til tittelkuttet.
Les hele nyheten

Hexvessel video

haavard den 08.12.2018 Hexvessel slipper albumet "All Tree" på Century Media i februar, her ser du videoen til "Old Tree".
Les hele nyheten

Dream Theater video

haavard den 07.12.2018 Dream Theater er snart klare med nytt album, første singel og video ble sluppet i dag, her er "Untethered Angel".
Les hele nyheten

Michale Graves i Norge

haavard den 06.12.2018 Tidligere Misfits-vokalist Michale Graves kommer til norge for tre konserter i mars. Trondheim, Haugesund og Bergen får besøk, konsertene kommer naturligvis med en heftig Misfits-garanti.
Les hele nyheten

Myrkur video

haavard den 05.12.2018 Myrkur slipper denne uka en ny to-spors EP, "Juniper". Her er video til låta "Bonden og Kragen".
Les hele nyheten

Misery Index i mars

haavard den 01.12.2018 Det er opplest og vedtatt at Misery Index kan sine saker, og bandets nye album "Rituals of Power" slippes den 8. mars på Season of Mist.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 20.11.2018 Skulle det friste med litt amerikansk dødsmetall så er Jungle Rot ute med en ny video, her er "A Burning Cinder".
Les hele nyheten

Ansur (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Ihsahn, In Vain, Peccatum, She Said Destroy og Solefald.

Ansur - Går nye veier

Intervju - 27.02.2006 - Skrevet av: Rita
Les hele intervjuet

Ansur "Warring Factions"

Omtale - 05.01.2009 - Skrevet av: haavard Debuten til Ansur falt muligens imellom flere stoler, da det virket til at publikum ikke var helt klare for bandet på den tiden. Men nå har drammenserne jobbet frem album nummer to, som i sound og uttrykk er langt unna det de gjorde på debuten, og et sjumilssteg over i den progressive sjangeren.
Les hele omtalen

Ansur "Axiom"

Omtale - 02.09.2006 - Skrevet av: erlend Det har nå blitt for vane og ikke forvente noe nytt og spennende på debut fronten i Norge. Kanskje er det pessimisten i meg som snakker, men det skal mye til for å få bandet sitt bemerket i hærskaren av band som er her til lands. Men det dukker alltids opp ett eller annet band som klarer det. Ansur er ett av de.
Les hele omtalen

Ansur "Axiom"

Omtale - 10.02.2006 - Skrevet av: Rita Dette er Drammensbandets første fullengder, og det finnes ikke mye igjen av black metallen som gjennomsyret deres forrige demo Carved In Flesh. Ansur har gått fra en tradisjonell form for svartmetall til en mer thrasha og progressiv avart.
Les hele omtalen