Finn band


Siste nyheter

Vreid låt

haavard den 20.07.2018 Vreid slipper albumet "Lifehunger" den 28. september på sitt nye hjem hos Season of Mist. Her hører du tittelkuttet.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 19.07.2018 I morgen slipper Jungle Rot sitt selvtitulerte album. Så er du klar for litt amerikansk death metal, så sjekk ut videoen til "Send Forth Oblivion" nå.
Les hele nyheten

Riverside album

haavard den 18.07.2018 Riverside er klare med sitt nye album "Wasteland", som slippes 28. september på Inside Out.
Les hele nyheten

Nytt Windhand album

haavard den 17.07.2018 De amerikanske doomerne i Windhand er tilbake med albumet "Eternal Return" den 5. oktober på Relapse Records. Se en trailer her.
Les hele nyheten

King Diamond re-issues

haavard den 16.07.2018 For vinylfantastene så kan vi nevne at tre nye King Diamond re-issues er ute den 17. august på Metal Blade. Da slippes "Abigail 2", "House of God" og "Voodoo" skivene på picture vinyl.
Les hele nyheten

Royal Hunt video

haavard den 15.07.2018 De danske hardrockerne i Royal Hunt slapp sitt siste album "Cast in Stone" i februar. Her er en ny video, "The Wishing Well".
Les hele nyheten

Nytt Deicide

haavard den 14.07.2018 Da er den første låta fra det kommende Deicide albumet ute. Her er "Excommunicated".
Les hele nyheten

Video fra The Cruel Intentions

haavard den 13.07.2018 De norske sleaze-rockerne i The Cruel Intentions har noe bra gående. Her er videoen til låta "Jawbreaker".
Les hele nyheten

Ansur (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Ihsahn, In Vain, Peccatum, She Said Destroy og Solefald.

Ansur - Gr nye veier

Intervju - 27.02.2006 - Skrevet av: Rita
Les hele intervjuet

Ansur "Warring Factions"

Omtale - 05.01.2009 - Skrevet av: haavard Debuten til Ansur falt muligens imellom flere stoler, da det virket til at publikum ikke var helt klare for bandet p den tiden. Men n har drammenserne jobbet frem album nummer to, som i sound og uttrykk er langt unna det de gjorde p debuten, og et sjumilssteg over i den progressive sjangeren.
Les hele omtalen

Ansur "Axiom"

Omtale - 02.09.2006 - Skrevet av: erlend Det har n blitt for vane og ikke forvente noe nytt og spennende p debut fronten i Norge. Kanskje er det pessimisten i meg som snakker, men det skal mye til for f bandet sitt bemerket i hrskaren av band som er her til lands. Men det dukker alltids opp ett eller annet band som klarer det. Ansur er ett av de.
Les hele omtalen

Ansur "Axiom"

Omtale - 10.02.2006 - Skrevet av: Rita Dette er Drammensbandets frste fullengder, og det finnes ikke mye igjen av black metallen som gjennomsyret deres forrige demo Carved In Flesh. Ansur har gtt fra en tradisjonell form for svartmetall til en mer thrasha og progressiv avart.
Les hele omtalen