Finn band


Siste nyheter

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Ny video fra Slash

haavard den 12.11.2018 Slash sitt siste album var slettes ikke verst, her er en helt ny video til låta "Mind Your Manners".
Les hele nyheten

Illusion Suite (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Lanfear, Vanden Plas, Avian, Thought Chamber og Section A.

Illusion Suite - Oppadstigende prog-stjerner

Intervju - 03.10.2009 - Skrevet av: Reinås
Les hele intervjuet

Illusion Suite "The Iron Cemetary"

Omtale - 05.12.2013 - Skrevet av: Asgeir Metal bandet Illustion Suite har akkurat sluppet sitt andre album "The Iron Cemetary" og serverer metal av den nokså progressive typen. Det skal vel ikke nektes for at dette kan være langt unna ett av de bedre albumene jeg har hørt innen sjangeren i 2013.
Les hele omtalen

Illusion Suite "Final Hour"

Omtale - 28.08.2009 - Skrevet av: Reinås Norske Illusion Suite er med albumet "Final Hour" ute med sin debut. Bak seg har de en demo fra 2004, samt den selvfinansierte EP'en “The Adventures of Arcan” som ble sluppet i 2005. Stilmessig ligger bandet godt innenfor rammene av det vi kaller progressiv metal, med sin melodiske, tøffe, og tidvis oppfinnsomme musikk. Hadde "Final Hour" kommet meg i hende for ti år siden hadde jeg nok vært nærmest ekstatisk av begeistring. I dag når jeg ikke fullt samme høyder, men at Illusion Suite har servert oss en svært flott debut er det likevel liten tvil om.

Les hele omtalen

Illusion Suite "The Adventures of Arcan"

Omtale - 03.02.2006 - Skrevet av: Robert De som har sett TV-serien Tufte vet at Øyvind ”Lionheart” Larsen, til tross for å vise enorm framgang i løpet av serien, langt ifra har noe gudebenådet talent i fotball. Men der det skorter på ferdigheter på fotballbanen, tar han det godt igjen på gitaren og produksjonssiden.
Les hele omtalen