Finn band


Siste nyheter

Rivers of Nihil video

haavard den 19.11.2018 Dagens anbefaling om du liker litt Death Metal med litt smått progressive toner. Her er den nye videoen til amerikanske Rivers of Nihil,
Les hele nyheten

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Cor Scorpii (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Windir og Vreid.

Cor Scorpii "Ruin"

Omtale - 09.06.2018 - Skrevet av: haavard Det har vært åtte lange år for de som har hengt med det som en gang var en Windir-avlegger, Cor Scorpii. Debuten høstet mange lovord tilbake i 2010, og til tross for mange lovnader om at det var ting på gang, så har det tatt sine år. Men nå er den her, "Ruin" er resultatet av en tre år lang innspilling som viser at Cor Scorpii for tiden ihvertfall er bandet som står nærmest Windir musikalsk, da de på en måte spiller en noe annerledes form for melodiøs Black Metal. Litt folk-ish preg over det, uten at det blir tjo og hei. Og takk for det.


Les hele omtalen

Cor Scorpii "Monument"

Omtale - 29.06.2010 - Skrevet av: Asgeir Kort forklart innledningsvis så er grunnlaget til en ny anmeldelse av «Monument» (2008) skiva til Cor Scorpii en repress som inkluderer demoen «Attergangar» (2005). Jeg har tidligere sett endel anmeldelser av skiva og det har alltid virket som om bandet har kontroll på det meste, nå har jeg endelig derimot fått hørt skiva – og kan faktisk si meg dels enig.

Les hele omtalen

Zone: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii

Nyhet - 20.08.2008 - Skrevet av: JanRoger Zone sin første konsert etter sommerferien består av tre veldig interessante band: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii!
Les hele nyheten

Cor Scorpii "Monument"

Omtale - 21.07.2008 - Skrevet av: Frank Etter Valfars død gikk resten av Windir i to retninger. Mens Vreid til nå har gitt ut tre album så er det først nå Cor Scorpii albumdebuterer.

Les hele omtalen

Cor Scorpii "Attergangar"

Omtale - 24.01.2006 - Skrevet av: haavard Det begynner vel å bli nok av alle bandene som spinnes frem utav Windir navnet, men her ramler det jommeninn ett til. Denne gang fra Gaute Refsnes, som var med i Windir fra 1184 plata. Han har med seg ett par andre medlemmerfra både Windir og Vreid, og fått frem dette bandet som vi ganske sikkert skal få høre mere til enn denne demoen fremover.
Les hele omtalen