Finn band


Siste nyheter

Mono låt

haavard den 26.09.2018 Mono slipper sin nye plate "Nowhere Now Here" den 25. januar, her kan du høre den helt nye låta "After You Comes the Flood".
Les hele nyheten

Ace Frehley i bryllupet

haavard den 25.09.2018 Om ikke Kiss universet er snedig nok fra før, nå kan du leie inn Ace Frehley in person i bryllupet ditt, i forbindelse med Kiss sine mini-golf lokaler i Las Vegas, hvor det naturligvis også er et kapell å gifte seg i på samme sted. Kun 6000 dollars for å få han med... Her er litt mere om hva en pakke består av:
Les hele nyheten

Metallica til Trondheim

haavard den 24.09.2018 13. juli 2019 kommer Metallica på en eneste konsert i Norge, i Trondheim på Granåsen Arena. Med seg har de både Ghost og Bokassa som special guests!
Les hele nyheten

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Cor Scorpii (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Windir og Vreid.

Cor Scorpii "Ruin"

Omtale - 09.06.2018 - Skrevet av: haavard Det har vært åtte lange år for de som har hengt med det som en gang var en Windir-avlegger, Cor Scorpii. Debuten høstet mange lovord tilbake i 2010, og til tross for mange lovnader om at det var ting på gang, så har det tatt sine år. Men nå er den her, "Ruin" er resultatet av en tre år lang innspilling som viser at Cor Scorpii for tiden ihvertfall er bandet som står nærmest Windir musikalsk, da de på en måte spiller en noe annerledes form for melodiøs Black Metal. Litt folk-ish preg over det, uten at det blir tjo og hei. Og takk for det.


Les hele omtalen

Cor Scorpii "Monument"

Omtale - 29.06.2010 - Skrevet av: Asgeir Kort forklart innledningsvis så er grunnlaget til en ny anmeldelse av «Monument» (2008) skiva til Cor Scorpii en repress som inkluderer demoen «Attergangar» (2005). Jeg har tidligere sett endel anmeldelser av skiva og det har alltid virket som om bandet har kontroll på det meste, nå har jeg endelig derimot fått hørt skiva – og kan faktisk si meg dels enig.

Les hele omtalen

Zone: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii

Nyhet - 20.08.2008 - Skrevet av: JanRoger Zone sin første konsert etter sommerferien består av tre veldig interessante band: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii!
Les hele nyheten

Cor Scorpii "Monument"

Omtale - 21.07.2008 - Skrevet av: Frank Etter Valfars død gikk resten av Windir i to retninger. Mens Vreid til nå har gitt ut tre album så er det først nå Cor Scorpii albumdebuterer.

Les hele omtalen

Cor Scorpii "Attergangar"

Omtale - 24.01.2006 - Skrevet av: haavard Det begynner vel å bli nok av alle bandene som spinnes frem utav Windir navnet, men her ramler det jommeninn ett til. Denne gang fra Gaute Refsnes, som var med i Windir fra 1184 plata. Han har med seg ett par andre medlemmerfra både Windir og Vreid, og fått frem dette bandet som vi ganske sikkert skal få høre mere til enn denne demoen fremover.
Les hele omtalen