Finn band


Siste nyheter

Riverside album

haavard den 18.07.2018 Riverside er klare med sitt nye album "Wasteland", som slippes 28. september på Inside Out.
Les hele nyheten

Nytt Windhand album

haavard den 17.07.2018 De amerikanske doomerne i Windhand er tilbake med albumet "Eternal Return" den 5. oktober på Relapse Records. Se en trailer her.
Les hele nyheten

King Diamond re-issues

haavard den 16.07.2018 For vinylfantastene så kan vi nevne at tre nye King Diamond re-issues er ute den 17. august på Metal Blade. Da slippes "Abigail 2", "House of God" og "Voodoo" skivene på picture vinyl.
Les hele nyheten

Royal Hunt video

haavard den 15.07.2018 De danske hardrockerne i Royal Hunt slapp sitt siste album "Cast in Stone" i februar. Her er en ny video, "The Wishing Well".
Les hele nyheten

Nytt Deicide

haavard den 14.07.2018 Da er den første låta fra det kommende Deicide albumet ute. Her er "Excommunicated".
Les hele nyheten

Video fra The Cruel Intentions

haavard den 13.07.2018 De norske sleaze-rockerne i The Cruel Intentions har noe bra gående. Her er videoen til låta "Jawbreaker".
Les hele nyheten

Pig Destroyer låt

haavard den 12.07.2018 Pig Destroyer er ute med nytt album "Head Cage" den 7. september. Her er låta "Army of Cops".
Les hele nyheten

Ancestors med ny låt

haavard den 11.07.2018 Ancestors har andre låt ut fra albumet "Suspended in Reflections" som slippes i slutten av august.
Hør "Gone" her.
Les hele nyheten

Cor Scorpii (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Windir og Vreid.

Cor Scorpii "Ruin"

Omtale - 09.06.2018 - Skrevet av: haavard Det har vært åtte lange år for de som har hengt med det som en gang var en Windir-avlegger, Cor Scorpii. Debuten høstet mange lovord tilbake i 2010, og til tross for mange lovnader om at det var ting på gang, så har det tatt sine år. Men nå er den her, "Ruin" er resultatet av en tre år lang innspilling som viser at Cor Scorpii for tiden ihvertfall er bandet som står nærmest Windir musikalsk, da de på en måte spiller en noe annerledes form for melodiøs Black Metal. Litt folk-ish preg over det, uten at det blir tjo og hei. Og takk for det.


Les hele omtalen

Cor Scorpii "Monument"

Omtale - 29.06.2010 - Skrevet av: Asgeir Kort forklart innledningsvis s er grunnlaget til en ny anmeldelse av Monument (2008) skiva til Cor Scorpii en repress som inkluderer demoen Attergangar (2005). Jeg har tidligere sett endel anmeldelser av skiva og det har alltid virket som om bandet har kontroll p det meste, n har jeg endelig derimot ftt hrt skiva og kan faktisk si meg dels enig.

Les hele omtalen

Zone: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii

Nyhet - 20.08.2008 - Skrevet av: JanRoger Zone sin frste konsert etter sommerferien bestr av tre veldig interessante band: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii!
Les hele nyheten

Cor Scorpii "Monument"

Omtale - 21.07.2008 - Skrevet av: Frank Etter Valfars dd gikk resten av Windir i to retninger. Mens Vreid til n har gitt ut tre album s er det frst n Cor Scorpii albumdebuterer.

Les hele omtalen

Cor Scorpii "Attergangar"

Omtale - 24.01.2006 - Skrevet av: haavard Det begynner vel bli nok av alle bandene som spinnes frem utav Windir navnet, men her ramler det jommeninn ett til. Denne gang fra Gaute Refsnes, som var med i Windir fra 1184 plata. Han har med seg ett par andre medlemmerfra bde Windir og Vreid, og ftt frem dette bandet som vi ganske sikkert skal f hre mere til enn denne demoen fremover.
Les hele omtalen