Finn band


Siste nyheter

Video fra Esben and the Witch

haavard den 24.10.2018 Kanskje ikke bandnavnet det klinger mye fornuft utav, men vi kan varmt anbefale Doom-bandet Esben and the Witch, som den 16. november er tilbake med sitt nye album "Nowhere". Her er videoen til låta "Golden Purifier".
Les hele nyheten

Warrel Dane dokumentar

haavard den 23.10.2018 Warrel Dane sitt siste bidrag før han døde er "Shadow Works" som var under innspilling når han brått døde i Brasil i fjor. Albumet slippes denne uka, her er en liten dokumentar fra innspillingen.
Les hele nyheten

Evergrey nummer 11

haavard den 22.10.2018 Album nummer 11 fra Everygrey kommer den 25. januar. Tittel er "The Atlantic".
Les hele nyheten

Haken video

haavard den 21.10.2018 Haken slipper sitt nye album "Vector" kommende fredag, og en ny video er klar nå, se "The Cell Divides"
Les hele nyheten

Jinjer video

haavard den 20.10.2018 Jinjer har fått mye skryt i det siste, og er vel et overraskende friskt band fra øst-Europa de siste årene (og var også et av de bedre på årets Karmøygeddon festival). Nå er de ute med sin nye singel og video, til låta "Ape" som du ser her.
Les hele nyheten

Starbreaker nr tre

haavard den 19.10.2018 Ex-TNT Tony Harnell er tilbake med sitt Starbreaker prosjekt som han har sammen med Primal Fear gitarist Magnus Karlsson. Album nummer tre i rekken heter "Dysphoria" og slippes 25. januar. Her er låta "Pure Evil".
Les hele nyheten

Debemur Morti med Rauhnächt

Asgeir den 18.10.2018 Rauhnächt fra Tyskland slipper skiva “Unterm Gipfelthron” på Debemur Morti Productions 7.Desember 2018. Her er første prøvesmak.
Les hele nyheten

Husmannskost med album.

Asgeir den 17.10.2018 Her kan du høre hele fullengderen fra Husmannskost "Ambi-valence". Stay grind!
Les hele nyheten

Testament (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Exodus, Kreator, Overkill, Annihilator og Death Angel.

Testament "Brotherhood of the Snake"

Omtale - 20.10.2016 - Skrevet av: haavard Jeg må innrømme tidlig skepsis til endel av det Testament selv har sagt i forkant av denne plata, der det har virket som de kanskje har mistet litt troen på seg selv. Men det kan jeg heldigvis kaste overbord med det samme, for "Brotherhood of the Snake" er et ganske trygt kjøp om du har et forhold til bandet fra før.
Les hele omtalen

Testament låt

Nyhet - 02.09.2016 - Skrevet av: haavard Testament slipper "Brotherhood of the Snake" den 28 oktober, tittelkuttet kan du høre her.
Les hele nyheten

Tons Of Rock 2015

Nyhet - 07.11.2014 - Skrevet av: Asgeir Så langt så har Tons Of Rock sluppet mye bra. Her er plakaten.
Les hele nyheten

Testament og kommende DVD slipp.

Nyhet - 07.10.2013 - Skrevet av: Asgeir "Dark Roots Of Thrash" slippes 18. Oktober og er ett opptak fra utsolgt show på Paramount i Huntington, NY.
Les hele nyheten

Testament DVD/Blu-Ray

Nyhet - 20.08.2013 - Skrevet av: haavard Testament slipper 11 oktober sin nye live-DVD "Dark Roots of Thrash". Den blir naturligvis også utgitt på Blu-Ray og CD, og låtene ser du under her.
Les hele nyheten

Testament "Dark Roots of Earth"

Omtale - 06.08.2012 - Skrevet av: haavard Det er ikke enkelt å følge opp ei skive som "The Formation of Damnation" som var Testaments forrige verk. Der briljerte de, og fremviste en melodisk skrivemåte de trolig aldri har begitt seg ut på tidligere. Denne gangen er det mere tradisjonell thrash vi får servert, noe bandet mestrer etter så mange år i gamet, men som de likevel kunne ha gjort seg enda litt mere flid med.

Les hele omtalen

Testament video

Nyhet - 30.07.2012 - Skrevet av: haavard Klikk under her for å se Testament sin nye video av låta "Native Blood".
Les hele nyheten

Ny Testament skive

Nyhet - 16.05.2012 - Skrevet av: haavard Testament lanserer sin nye plate "Dark Roots of Earth" den 27 juli. Den slippes selvfølgelig både som CD og dobbel vinyl, samt en limitert CD/DVD, med bl.a. noen coverlåter av Queen, Iron Maiden og Scorpions.
Les hele nyheten

Testament "Live in London"

Omtale - 15.11.2005 - Skrevet av: “Careful what you wish for” sang Testament på “The Gathering”, ei skive som fremdeles står seg som en av de feteste thrash-platene noensinne. Selv hadde jeg ønsket meg noe annet en nok ei live-plate og Testament har med dette tangert antall studioskiver med live, samliser og en ny-innspilling. Når man også minnes på at ”The Gathering” kom i 1999, så skulle jeg ønske at energien ble brukt på å hute ræva si inn i studioet til Andy Sneap og hamre frem noen nye thrash-perler.
Les hele omtalen