Finn band


Siste nyheter

Iskald tilbake

haavard den 23.06.2018 Bodøværingene i Iskald er tilbake med albumet "Innhøstinga" den 31. august. Her kan du høre tittelkuttet.
Les hele nyheten

Manowar tilbake til Norge

haavard den 22.06.2018 Om du trodde Manowar sin konsert på Hamar var den siste, tenk igjen. De skrangler tilbake på sitt siste (om vi skal tro på det) korstog, med intet mindre enn seks konserter i april 2019.
9 - Scandic Scene - Hamar
10 - Scandic Scene - Hamar
12 - Konserthuset - Stavanger
13 - USF Verftet - Bergen
14 - USF Verftet - Bergen
16 - Kulturhuset - Longyearbyen
Les hele nyheten

Circles låt

haavard den 21.06.2018 De australske prog/alternative/metal-bandet Circles er klare for å slippe sitt nye album "The Last One" den 31. august på Season of Mist. Her er låta "Breaker".
Les hele nyheten

Video fra Black Label Society

haavard den 20.06.2018 Zakk Wylde driver og turnerer med Ozzy for tida, men andre bandet hans, Black Label Society har en splitter ny video ute nå for låta "Trampled Down Below", som du naturligvis ser her.
Les hele nyheten

Ny skive fra Omnium Gatherum

haavard den 19.06.2018 Omnium Gatherum er aktive for tiden, de klarte til og med å gjøre flere turneer rett før sitt nye album var klart. Men nå er det omsider rett rundt hjørnet, "The Burning Cold" som er mikset og mastret av Dan Swanø, er ute 31. august på Century Media.
Les hele nyheten

Slash i september

haavard den 18.06.2018 Et av høstens mest spennende album slippes 21. september, da er Slash, fortsatt med Myles Kennedy, ute med "Living the Dream".
Les hele nyheten

Moonspell re-issue

haavard den 17.06.2018 I forbindelse med Century Media sitt 30 års jubileum så slippes det en rekke re-issues av klassiske skiver. Moonspell sitt gjennombrudd "Wolfheart" kommer på vinyl i august, med det orginale coveret og også bl.a. med en bonus live lp fra 1995. Denne er begrenset i 1000 ex i fire forskjellige farger.
Les hele nyheten

Udo - ny låt, ny plate

haavard den 16.06.2018 Det er neppe en overraskelse at UDO er klar med ny plate. 31. august slippes "Steelfactory", og første singel "Rising High" er klar allerede.
Les hele nyheten

Vulture Industries (Hjemmeside, Myspace)


Likner på Frantic Bleep.

Vulture Industries "Stranger Times"

Omtale - 08.09.2017 - Skrevet av: haavard Jeg lånte ikke bort øret for lenge på bergensernes forrige album dessverre, men det som slår meg på bandets fjerde skive er at sirkuset har forlatt byen, og tilbake er et mere voksent Vulture Industries.

Les hele omtalen

Vulture Industries video

Nyhet - 25.07.2017 - Skrevet av: haavard 22. september slippes Vulture Industries plata "Stranger Times". Videoen til "Strangers" er klar allerede nå.
Les hele nyheten

Vulture Industries låt på nett

Nyhet - 29.08.2013 - Skrevet av: haavard Låta "The Hound" fra Vulture Industries nye album "The Tower" kan du nå høre nedenfor. Albumet slippes 27 september.
Les hele nyheten

Cage of Torment med Exceed!

Nyhet - 06.10.2012 - Skrevet av: Asgeir Det meldes om åtte nye låter fra Cage of Torment og deres nye satning Exceed. Sjekk tracklist, artwork og få litt info her...
Les hele nyheten

Vulture Industries til Season Of Mist!

Nyhet - 17.04.2012 - Skrevet av: Asgeir Yes. Som det står i tittel så skal Vulture Industries slippe sitt tredje album via Season Of Mist.
Les hele nyheten

Inferno Kick Off

Nyhet - 13.01.2011 - Skrevet av: Asgeir Vel, det har begynt å forme seg en vag idé på diverse Inferno kick-offs rundt omkring i landet.


Les hele nyheten

Vulture Industries "The Malefactors Bloody Register"

Omtale - 05.11.2010 - Skrevet av: haavard For de som savner Arcturus så er Vulture Industries det nærmeste du kommer. Ja noen låter høres ut som at Arcturus nesten har skrevet og arrangert dem, selv om det er litt mindre symfonisk det bergenserne her driver på med. Men når kvaliteten er såpass bra på både debuten til Vulture Industries, og denne oppfølgeren, så klager ikke jeg ihvertfall.

Les hele omtalen

Zone: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii

Nyhet - 20.08.2008 - Skrevet av: JanRoger Zone sin første konsert etter sommerferien består av tre veldig interessante band: Helheim, Vulture Industries og Cor Scorpii!
Les hele nyheten

Vulture Industries "The Dystopia Journals"

Omtale - 02.12.2007 - Skrevet av: M.L Det her var da for så vidt et interessant musikalsk møte. Jeg har vel hørt bandet tidligere, uten at jeg kan huske stort hva de sto for da, men med denne skiva kommer jeg garantert til å huske dem også for musikken. Musikken fremstår som en litt underlig hybrid av metal med mange heavy-tendenser i gitarriff, men også med viktige innslag av ekstremmetall, prog, vakre doomaktige melodier, og symfoniske innslag.
Les hele omtalen

Vulture Industries "The Benevolent Pawn"

Omtale - 25.10.2005 - Skrevet av: Vulture Industries er ute med en flunkende ny demo som har fått tittelen “The Benevolent Pawn”. Har vært borti bandets forrige demo ”The Enemy Within” tidligere, men mine små grå ga meg ikke noe særlig til flashback. Stilen beskriver de som en blanding av ekstremmetal, doom, industrial, progrock og klassisk.
Les hele omtalen