Finn band


Siste nyheter

Rivers of Nihil video

haavard den 19.11.2018 Dagens anbefaling om du liker litt Death Metal med litt smått progressive toner. Her er den nye videoen til amerikanske Rivers of Nihil,
Les hele nyheten

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Burzum (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Darkthrone, Mayhem, Gorgoroth, Immortal og Satyricon.

Nytt Burzum album

Nyhet - 21.01.2012 - Skrevet av: haavard "Umskiptar" er tittel på Burzum sitt nye album som slippes i mai.
Les hele nyheten

Ny Burzum samling

Nyhet - 11.10.2011 - Skrevet av: haavard "From the Depths of Darkness" heter den kommende Burzum samlingen av gamle låter, dog re-innspilt iløpet av fjoråret. Tracklisten ser du nedenfor, og slippdato er i slutten av november.
Les hele nyheten

Burzum "Fallen"

Omtale - 18.04.2011 - Skrevet av: Asgeir Burzum har en velkjent og historisk verdi innen metallens verden. Jeg tror de fleste rundt omkring på planeten som enten kun hører Symphony X eller Anal Cunt skal ha vært innom Burzum på ett eller annet tidspunkt -enten det er i en diskusjon, eller for å beskue selve musikken.

Les hele omtalen

Kirkebrann-lys skaper furore

Nyhet - 15.12.2010 - Skrevet av: Robert Årets julegave til black metal-fans!
Les hele nyheten

Burzum med nyskiva Belus

Nyhet - 25.01.2010 - Skrevet av: Asgeir Burzum vil slippe nyskiva 8.mars og har sluppet tracklist og coverart.
Les hele nyheten

Burzum med nytt album

Nyhet - 28.11.2009 - Skrevet av: Asgeir Burzum har som de fleste vet hatt litt blæst om ørene iløpet av årene.Varg Vikernes returnerer nå altså med albumet Den Hvite Guden
Les hele nyheten

Burzum "Draugen - Rarities"

Omtale - 10.10.2005 - Skrevet av: Morten Selv om det eksisterer en rekke bootleger som tar for seg demoer og mer eller mindre utilgjengelig materiale med Burzum, har en offisiell samling vært savnet i en årrekke. Med denne utgivelsen fra Back on Black Records ble det antatt at ventetiden var over. Dessverre viser så seg å på ingen måte være tilfelle. Fremfor å gjøre en skikkelig jobb, og faktisk ta utgangspunkt i originale taper og innspillinger, har Back on Black vært på internett og lastet ned lavkvalitets mp3-filer og rotet det hele sammen til en skikkelig illelydende smørje som ikke er verdt cden det er trykket på. Av de mange tabbene som er gjort i forbindelse med utgivelsen så er inkluderingen av en Ildjarnlåt, i den tro at det faktisk er Burzum, den desidert verste. Andre ting som kan nevnes er skrivefeil i låttitlene og fantastisk elendig lyd på samtlige spor. Det avsløres i det hele tatt rimelig raskt at det utelukkende er kommersielle interesser som er motivet bak denne bedritne utgivelsen, mens det kvalitetsmessige aspektet ikke engang er tatt med i vurderingen.
Les hele omtalen