Finn band


Siste nyheter

Vreid låt

haavard den 20.07.2018 Vreid slipper albumet "Lifehunger" den 28. september på sitt nye hjem hos Season of Mist. Her hører du tittelkuttet.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 19.07.2018 I morgen slipper Jungle Rot sitt selvtitulerte album. Så er du klar for litt amerikansk death metal, så sjekk ut videoen til "Send Forth Oblivion" nå.
Les hele nyheten

Riverside album

haavard den 18.07.2018 Riverside er klare med sitt nye album "Wasteland", som slippes 28. september på Inside Out.
Les hele nyheten

Nytt Windhand album

haavard den 17.07.2018 De amerikanske doomerne i Windhand er tilbake med albumet "Eternal Return" den 5. oktober på Relapse Records. Se en trailer her.
Les hele nyheten

King Diamond re-issues

haavard den 16.07.2018 For vinylfantastene så kan vi nevne at tre nye King Diamond re-issues er ute den 17. august på Metal Blade. Da slippes "Abigail 2", "House of God" og "Voodoo" skivene på picture vinyl.
Les hele nyheten

Royal Hunt video

haavard den 15.07.2018 De danske hardrockerne i Royal Hunt slapp sitt siste album "Cast in Stone" i februar. Her er en ny video, "The Wishing Well".
Les hele nyheten

Nytt Deicide

haavard den 14.07.2018 Da er den første låta fra det kommende Deicide albumet ute. Her er "Excommunicated".
Les hele nyheten

Video fra The Cruel Intentions

haavard den 13.07.2018 De norske sleaze-rockerne i The Cruel Intentions har noe bra gående. Her er videoen til låta "Jawbreaker".
Les hele nyheten

Burzum (Hjemmeside, Myspace)


Likner på Darkthrone, Mayhem, Gorgoroth, Immortal og Satyricon.

Nytt Burzum album

Nyhet - 21.01.2012 - Skrevet av: haavard "Umskiptar" er tittel på Burzum sitt nye album som slippes i mai.
Les hele nyheten

Ny Burzum samling

Nyhet - 11.10.2011 - Skrevet av: haavard "From the Depths of Darkness" heter den kommende Burzum samlingen av gamle låter, dog re-innspilt iløpet av fjoråret. Tracklisten ser du nedenfor, og slippdato er i slutten av november.
Les hele nyheten

Burzum "Fallen"

Omtale - 18.04.2011 - Skrevet av: Asgeir Burzum har en velkjent og historisk verdi innen metallens verden. Jeg tror de fleste rundt omkring på planeten som enten kun hører Symphony X eller Anal Cunt skal ha vært innom Burzum på ett eller annet tidspunkt -enten det er i en diskusjon, eller for å beskue selve musikken.

Les hele omtalen

Kirkebrann-lys skaper furore

Nyhet - 15.12.2010 - Skrevet av: Robert Årets julegave til black metal-fans!
Les hele nyheten

Burzum med nyskiva Belus

Nyhet - 25.01.2010 - Skrevet av: Asgeir Burzum vil slippe nyskiva 8.mars og har sluppet tracklist og coverart.
Les hele nyheten

Burzum med nytt album

Nyhet - 28.11.2009 - Skrevet av: Asgeir Burzum har som de fleste vet hatt litt blæst om ørene iløpet av årene.Varg Vikernes returnerer nå altså med albumet Den Hvite Guden
Les hele nyheten

Burzum "Draugen - Rarities"

Omtale - 10.10.2005 - Skrevet av: Morten Selv om det eksisterer en rekke bootleger som tar for seg demoer og mer eller mindre utilgjengelig materiale med Burzum, har en offisiell samling vært savnet i en årrekke. Med denne utgivelsen fra Back on Black Records ble det antatt at ventetiden var over. Dessverre viser så seg å på ingen måte være tilfelle. Fremfor å gjøre en skikkelig jobb, og faktisk ta utgangspunkt i originale taper og innspillinger, har Back on Black vært på internett og lastet ned lavkvalitets mp3-filer og rotet det hele sammen til en skikkelig illelydende smørje som ikke er verdt cden det er trykket på. Av de mange tabbene som er gjort i forbindelse med utgivelsen så er inkluderingen av en Ildjarnlåt, i den tro at det faktisk er Burzum, den desidert verste. Andre ting som kan nevnes er skrivefeil i låttitlene og fantastisk elendig lyd på samtlige spor. Det avsløres i det hele tatt rimelig raskt at det utelukkende er kommersielle interesser som er motivet bak denne bedritne utgivelsen, mens det kvalitetsmessige aspektet ikke engang er tatt med i vurderingen.
Les hele omtalen