Finn band


Siste nyheter

Levanger Metalfest 2018

Asgeir den 18.09.2018 Sjekk plakaten for Levanger Metalfest 2018!
Les hele nyheten

Soulfly nummer 11

haavard den 17.09.2018 Album nummer 11 fra Soulfly heter "Ritual" og slippes 19. oktober. Her er videoen til "Dead Behind the Eyes" som også blir gjestet av Lamb of Gods Randy Blythe.
Les hele nyheten

Kadavar live

haavard den 16.09.2018 I oktober slipper Kadavar sitt "Live in Copenhagen" album, og her kan du sjekke ut "Into the Night".
Les hele nyheten

Sodom EP

haavard den 15.09.2018 Sodom har stablet på beina en helt ny line-up, og har sin nye EP "Partisan" ute den 23. november. Der får du to helt nye låter, samt en live-versjon av "Tired & Red".
Les hele nyheten

Låt fra Rival Sons

haavard den 14.09.2018 Et nytt Rival Sons album er på vei, dog ikke før tidlig neste år. Men her er en helt ny video, "Do Your Worst"!
Les hele nyheten

Steven Wilson DVD/Blu Ray

haavard den 13.09.2018 Intet uventet at Steven Wilson slipper en ny DVD / Blu Ray den 2. november. "Home Invasion: In Concert at the Royal ALbert Hall" kommer på DVD/2CD, evt Blu Ray/2CD, mens vinylutgaven må du vente helt til 22 mars 2019 for å få tak i. En liten trailer for slippet har du her.
Les hele nyheten

Legend Trondheim med todagers!

Asgeir den 12.09.2018 Legend Trondheim : Archgoat+Sepulcher (lytteparty) på torsdag og 80-talls Heavy Metal Party på fredag! Kan det bli bedre?
Les hele nyheten

Årabrot video

haavard den 12.09.2018 Årabrots siste album er verdt å ta en eller hundre lytt på, her er videoen til en av de mest spennende låtene på skiva, "Pygmalion".
Les hele nyheten

Burzum (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Darkthrone, Mayhem, Gorgoroth, Immortal og Satyricon.

Nytt Burzum album

Nyhet - 21.01.2012 - Skrevet av: haavard "Umskiptar" er tittel på Burzum sitt nye album som slippes i mai.
Les hele nyheten

Ny Burzum samling

Nyhet - 11.10.2011 - Skrevet av: haavard "From the Depths of Darkness" heter den kommende Burzum samlingen av gamle låter, dog re-innspilt iløpet av fjoråret. Tracklisten ser du nedenfor, og slippdato er i slutten av november.
Les hele nyheten

Burzum "Fallen"

Omtale - 18.04.2011 - Skrevet av: Asgeir Burzum har en velkjent og historisk verdi innen metallens verden. Jeg tror de fleste rundt omkring på planeten som enten kun hører Symphony X eller Anal Cunt skal ha vært innom Burzum på ett eller annet tidspunkt -enten det er i en diskusjon, eller for å beskue selve musikken.

Les hele omtalen

Kirkebrann-lys skaper furore

Nyhet - 15.12.2010 - Skrevet av: Robert Årets julegave til black metal-fans!
Les hele nyheten

Burzum med nyskiva Belus

Nyhet - 25.01.2010 - Skrevet av: Asgeir Burzum vil slippe nyskiva 8.mars og har sluppet tracklist og coverart.
Les hele nyheten

Burzum med nytt album

Nyhet - 28.11.2009 - Skrevet av: Asgeir Burzum har som de fleste vet hatt litt blæst om ørene iløpet av årene.Varg Vikernes returnerer nå altså med albumet Den Hvite Guden
Les hele nyheten

Burzum "Draugen - Rarities"

Omtale - 10.10.2005 - Skrevet av: Morten Selv om det eksisterer en rekke bootleger som tar for seg demoer og mer eller mindre utilgjengelig materiale med Burzum, har en offisiell samling vært savnet i en årrekke. Med denne utgivelsen fra Back on Black Records ble det antatt at ventetiden var over. Dessverre viser så seg å på ingen måte være tilfelle. Fremfor å gjøre en skikkelig jobb, og faktisk ta utgangspunkt i originale taper og innspillinger, har Back on Black vært på internett og lastet ned lavkvalitets mp3-filer og rotet det hele sammen til en skikkelig illelydende smørje som ikke er verdt cden det er trykket på. Av de mange tabbene som er gjort i forbindelse med utgivelsen så er inkluderingen av en Ildjarnlåt, i den tro at det faktisk er Burzum, den desidert verste. Andre ting som kan nevnes er skrivefeil i låttitlene og fantastisk elendig lyd på samtlige spor. Det avsløres i det hele tatt rimelig raskt at det utelukkende er kommersielle interesser som er motivet bak denne bedritne utgivelsen, mens det kvalitetsmessige aspektet ikke engang er tatt med i vurderingen.
Les hele omtalen