Finn band


Siste nyheter

LÃ¥tslipp fra Black Tush

haavard den 14.08.2018 Savannah har produsert mye kul skitten rock, Black tush er intet unntak, og her er låta "Closed Eye" fra deres kommende album "TCBT" som slippes kommende helg.
Les hele nyheten

Ace Frehley låt

haavard den 10.08.2018 Andre kutt fra Ace Frehleys kommende skive "Spaceman" (ute 19. oktober) er ute nå, og du hører den naturligvis ved å klikke under her.
Les hele nyheten

Sylvaine med nytt kutt

haavard den 09.08.2018 Sylvaine slipper sitt andre album "Atoms Align, Coming Undone" som Season of mist slipper i november. Her er låta "Abeyance".
Les hele nyheten

High on Fire låt/album

haavard den 08.08.2018 High On Fire er klare med albumet "Electric Messiah" den 5. oktober. Her kan du høre tittelkuttet.
Les hele nyheten

Tribulation EP

haavard den 07.08.2018 Tribulation spinner videre på suksessen de har hatt de siste årene, og slipper 14. september en EP kalt "Nightbound". Den slippes digitalt og som en vinyl 7", naturligvis i fem forskjellige farger.
Les hele nyheten

Spurv video

haavard den 06.08.2018 Postrockerne i Spurv har den andre videoen fra sitt nye album "Myra" ute, her kan du se "Den Gamles Stemme Brister".
Les hele nyheten

The Skull video

haavard den 03.08.2018 The Skull, bandet med flere ex-medlemmer fra Trouble, er ute med albumet "The Endless Road Turns Dark" den 7. september. Her er videoen til "Ravenswood".
Les hele nyheten

Behemoth video

haavard den 02.08.2018 Etter fem års intens jobbing er Behemoth omsider tilbake med ny singel og video. Se "God-Dog" fra deres nye album "I Loved You At Your Darkest" som slippes den 5. oktober.
Les hele nyheten

Black Sabbath (Hjemmeside, Myspace)


Likner på Ozzy Osbourne, Judas Priest, Dio, Deep Purple og AC/DC.

Atter en Black Sabbath boks

Nyhet - 12.04.2018 - Skrevet av: haavard Det slippes i hvert fall en Black Sabbath boks i året, og nå er det 70-talls singlene som skal ut på ny. 10 singel boksen "Supersonic Years - The Seventies Singles Box Set" slippes den 8. juni.
Materialet er remastret, pakket inn i nye cover, med liner notes. Hvilke singler ser du om du klikker deg inn her.
Les hele nyheten

Black Sabbath boks

Nyhet - 22.06.2017 - Skrevet av: haavard 29. september kommer det atter en ny boks fra Black Sabbath, denne gangen en lekker vinylboks med de åtte LPne fra Ozzy perioden. Bonus i boksen er et par vinyl 7", en poster, en art print, en USB stick med alle skivene (formet som et Black Sabbath kors), et turne program og ei bok. Regner med den ikke blir billig.
Les hele nyheten

Black Sabbath med turne CD

Nyhet - 15.01.2016 - Skrevet av: haavard Black Sabbath starter straks sin omfattende avslutningsturne, og i den forbindelse har de også laget en egen 8-spors turne CD som fås kjøpt på alle konsertene, med et eget designet omslag for hvert territorie. CDn inneholder fire låter som ikke ble brukt på "13" albumet, og fire låter fra "13" turneen. Se låtene som er med under her.
Les hele nyheten

Tons Of Rock

Nyhet - 06.12.2015 - Skrevet av: Asgeir Slik ser plakaten ut til Tons Of Rock 2016 ut så langt. Black Sabbath, Megadeth og Alice Cooper på toppen. Ser bra ut!
Les hele nyheten

Åtte nye band til Tons Of Rock!

Nyhet - 22.10.2015 - Skrevet av: Asgeir Tons of Rock slapp i dag 8 nye band til festivalen 23-25.juni.
Les hele nyheten

Hail til Hell!

Artikkel - 03.09.2009 - Skrevet av: Asgeir Det er ikke mange ukene i forkant av selve konserten jeg faktisk ble bevisst på hvem alle musikerne var her. Smått nervøs og litt ivrig så hentet vi bandet på Værnes søndag i forkant av tirsdag 1.september. Bandet ble hentet i flere runder, og ga oss tid til å snakke litt fritt med hvert enkelt medlem. Med en litt jetlag-rammet gjeng så ble dette ganske utrolig opplevelse. Jeg har tidligere f.eks hentet Judas Priest i forbindelse med konserten på Lerkendal i 2008, men i denne sammenhengen så var musikerne på bakkenivå, pratsomme og absolutt i form for en drink!
Les hele artikkelen

Litt Sabbath-såpeopera

Nyhet - 17.04.2015 - Skrevet av: haavard Det brygger opp til en ny fin såpeopera mellom tidligere trommis Bill Ward og resten av Black Sabbath. I en ny pressemelding krever Ward en unnskyldning av Ozzy for tidligere uttalelser, noe Ozzy ikke vil være med på. Les både kravet og svaret under her. Vi venter i spenning på neste trekk.
Les hele nyheten

Black Sabbath DVD

Nyhet - 04.10.2013 - Skrevet av: haavard 22 november slippes Black Sabbath sin nye DVD ved navn "Gathered In Their Masses". Den stammer fra deres australske turne tidligere i år, og en trailer kan du se nedenfor her.
Les hele nyheten

Black Sabbath "13"

Omtale - 19.06.2013 - Skrevet av: haavard Da er vel sirkelen avsluttet en gang for alle, og Black Sabbath kan gå ut av diskografien med æren i behold, for samme hvor spent og usikker man har vært på "13" underveis, så har albumet endt med å bli en stødig og safe avslutning.

Les hele omtalen

Tribute-kveld på Gjerdrum

Nyhet - 02.09.2012 - Skrevet av: Asgeir Bor du på Gjerdrum eller i nærheten? Da får du 20.oktober en tributekveld som inneholder det meste.
Les hele nyheten

Black Sabbath konsert på stream

Nyhet - 22.05.2012 - Skrevet av: haavard Comebacket til Black Sabbath fra Birmingham sist helg kan du nå høre i sin helhet under her.
Les hele nyheten

Black Sabbath konsertene avlyst

Nyhet - 17.02.2012 - Skrevet av: haavard Og da var det som forventet full stopp for Black Sabbath og deres reunion på scenen. Eneste mulighet som er å se bandet live, er på Download i England den 10 juni, alle andre konserter er re-titulert med "Ozzy + Friends", som bl.a. betyr et gjensyn med Zakk Wylde, og også en liten Sabbath-bit med bl.a. Geezer Butler.
Bandet fortsetter etter sigende å skrive/spille inn albumet, dog uten nyheter hva som skjer med Bill Ward bak trommene.
Les hele nyheten

Hellfest 2012

Nyhet - 26.11.2011 - Skrevet av: haavard Vi kan fortsette med å liste opp neste års festival line-uper, og Hellfest i Frankrike slår som alltid på stortromma mellom 15 og 17 juni.
Nå er bl.a. Black Sabbath, Lynyrd Skynyrd, Machine Head, Amon Amarth og Cannibal Corpse bekreftet. Se hele lista over bekreftede band nedenfor.
Les hele nyheten

Graspop 2012

Nyhet - 25.11.2011 - Skrevet av: haavard Graspop festivalen er en av Europas bedre festivaler på sommerstid, og kommer du deg dit så befinner du deg plutselig i Belgia.
Noen og tjue navn er bekreftet til 2012 utgaven, bl.a. Black Sabbath, Motorhead, Dimmu Borgir, Trivium, Nasum, Sacred Reich.
Les hele nyheten

Black Sabbath til Norge

Nyhet - 18.11.2011 - Skrevet av: haavard Som ventet så ramler gjenforenede Black Sabbath innom Norge neste sommer. 29 mai i Bergen (under Bergen Calling) og 31 mai i Oslo, i Spektrum faktisk.
Les hele nyheten

Black Sabbath reunion!

Nyhet - 16.08.2011 - Skrevet av: Asgeir Da er det neste året klart for de fleste? Black Sabbath har nemlig plan om turné med orginal besetninga!
Les hele nyheten

Zone Booking : Remember The Fallen

Nyhet - 21.09.2010 - Skrevet av: Asgeir Zone fyller år og har planer om en serie konserter utover høsten.
Les hele nyheten

Black Sabbath "Ascendo Tuum"

Omtale - 01.04.2005 - Skrevet av: Det er ikke ofte en for oppleve å ta del i en verdenspremiere, og spesielt er det i alle fall når det omfatter ditt eget favorittband. Som eneste magasin i Norge, så har metal-norge takket være et bekjentskap av meg i USA, fått tak i en kopi av den nye skiva til Black Sabbath som har premiere 23. juni. ”Ascendo Tuum” er tittelen den har fått og inneholder 8 låter fremført får første gang siden ”Never Say Die” av orginalbesetningen.
Les hele omtalen