Finn band


Siste nyheter

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Ny video fra Slash

haavard den 12.11.2018 Slash sitt siste album var slettes ikke verst, her er en helt ny video til låta "Mind Your Manners".
Les hele nyheten

Lanfear (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Chris Caffery, Thought Chamber, Domain, Crystal Eyes og Illusion Suite.

Lanfear album og video

Nyhet - 12.06.2016 - Skrevet av: haavard Lanfear var på 90-tallet et veldig habilt prog-metal band. De er kanskje ikke like bra nå, men vi får gi deres nye album "The Code Inherited" en sjanse når det slippes den 1 juli!
Videoen til låta "The Opaque Hourglass" kan bivånes her.
Les hele nyheten

Lanfear "X To The Power Of Ten"

Omtale - 28.10.2008 - Skrevet av: haavard Jøss, jeg husket ikke at jeg var så slem mot Lanfear's forrige album "Another Golden Rage". Men var det noen som hentet tau og en krakk og avventet instruks fra meg for den omtalen, da kan dere ta det med ro. Lanfear's nye album er nemlig hakket bedre. Jeg sier ikke bra, for det er fortsatt rimelig traurig å slite seg gjennom, men denne gangen viser da bandet frem litt talent, og det er jo pluss i boka allerede.

Les hele omtalen

Lanfear "Another Golden Rage"

Omtale - 15.01.2005 - Skrevet av: haavard Å høre på Lanfear i 2005, seks år etter deres altfor lovende "Zero Poems" album, som var en megetbra progressiv affære, er skremmende. Og ikke bare det, det er faktisk ett bevis på at enkelte musikereikke eier skam i livet. For hva har skjedd ? Fra å være ett av Tysklands mest lovende band somneoprog-metallere så har de tatt steget helt ut og blitt...blitt... blitt... beklager, det tar tid for å fatte dette. POWER METAL!Helvete heller for en nedtur! Her lyser den røde varsellampa om at noe er galt.
Les hele omtalen