Finn band


Siste nyheter

Haken video

haavard den 21.10.2018 Haken slipper sitt nye album "Vector" kommende fredag, og en ny video er klar nå, se "The Cell Divides"
Les hele nyheten

Jinjer video

haavard den 20.10.2018 Jinjer har fått mye skryt i det siste, og er vel et overraskende friskt band fra øst-Europa de siste årene (og var også et av de bedre på årets Karmøygeddon festival). Nå er de ute med sin nye singel og video, til låta "Ape" som du ser her.
Les hele nyheten

Starbreaker nr tre

haavard den 19.10.2018 Ex-TNT Tony Harnell er tilbake med sitt Starbreaker prosjekt som han har sammen med Primal Fear gitarist Magnus Karlsson. Album nummer tre i rekken heter "Dysphoria" og slippes 25. januar. Her er låta "Pure Evil".
Les hele nyheten

Debemur Morti med Rauhnächt

Asgeir den 18.10.2018 Rauhnächt fra Tyskland slipper skiva “Unterm Gipfelthron” på Debemur Morti Productions 7.Desember 2018. Her er første prøvesmak.
Les hele nyheten

Husmannskost med album.

Asgeir den 17.10.2018 Her kan du høre hele fullengderen fra Husmannskost "Ambi-valence". Stay grind!
Les hele nyheten

Cockroach Clan fyrer fra hofta!

Asgeir den 16.10.2018 Cockroach Clan har sluppet ny låt. Punken lever altså i beste velgående i denne gjengen også!
Les hele nyheten

Singel nummer to fra Outre

Asgeir den 15.10.2018 Outre har valgt å slippe singel nummer to fra "Hollow Earth". Sjekk den her.
Les hele nyheten

Death Metal Night

Asgeir den 14.10.2018 16.Novemeber kjører Legend Trondheim på med Death Metal Night på Fru Lundgreens, Trondheim
Les hele nyheten

Rotten Sound (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Nasum, Deathbound, Sotajumala, Regurgitate og Gadget.

Rotten Sound "Suffer to Abuse"

Omtale - 26.04.2018 - Skrevet av: haavard Du kan jo si du har hørt Rotten Sound utfolde seg før, og dermed kanskje ikke få så mye nytt når de her er klare med sin nye EP «Suffer to Abuse» (som jo tittelmessig ligner veldig på deres forrige fullengder «Abuse to Suffer»).

Les hele omtalen

Rotten Sound album og låt

Nyhet - 26.01.2016 - Skrevet av: haavard Rotten Sound slipper sitt nye verk "Abuse to Suffer" den 25 mars på Season of Mist. Første låt "Lazy Asses" kan høres her.
Les hele nyheten

Rotten Sound litt visuelt

Nyhet - 06.03.2011 - Skrevet av: haavard Rotten Sound har akkurat sluppet video for låta "Hollow", som du kan se under her.
Les hele nyheten

Rotten Sound "Cursed"

Omtale - 08.02.2011 - Skrevet av: Asgeir Rotten Sounds nye album «Cursed» slippes snart og vi har nylig fått tilgang på nyskiva. Jeg husker at jeg ble lykkelig av den forrige skiva «Cycles», så om denne skiva leverer noe av det samme trøkket, så er det nok en ganske stor sjangse for å få sett bandet live til denne sommeren også.

Les hele omtalen

Rotten Sound med "Cursed"

Nyhet - 21.01.2011 - Skrevet av: Asgeir Vel, 15 Mars så kommer altså det nye albumet fra Rotten Sound...
Les hele nyheten

Rotten Sound "Napalm"

Omtale - 14.09.2010 - Skrevet av: Asgeir Yessør. Rotten Sound skuffer jo aldri når det gjelder slagkraft og tempo. Disse finnene har holdt på siden 1993, og har gitt ut hele fem fullengdere som absolutt har slått hardt ann i min egen samling. Jeg var vel ikke akkurat vært først ut med bandet men når «Murderworks» kom i 2002 så var vel underskrevne vært solgt, med en liten stigning rundt når bandet spilte live på Roskilde i 2009.
Les hele omtalen

Rotten Sound "Exit"

Omtale - 23.12.2004 - Skrevet av: Robert De finske grindcore-veteranene i Rotten Sound er tilbake med nytt album. For en stakkars som aldri har hørt bandet før, må vel dette kalles et veldig blidt møte. Bandet slo meg umiddelbart i bakken med deres spreke og høyst vitale grindcore.
Les hele omtalen

Rotten Sound "Exit"

Omtale - 01.12.2004 - Skrevet av: haavard For fjerde gang er da Rotten Sound klare med ett nytt album, og bandet har tydeligvis klart gang pågang å få flere interessert i sin rimelig heftige form for brutal Grind/Death Metal. Nå har bandet endt opppå Spinefarm Records, kanskje ikke akkurat det du forbinder med Nightwish og den melodiske formende gir ut, men Rotten Sound har så absolutt kvaliteter nok til å ha havnet på ett stort selskap, det kanvel også sies at de gjorde det bra på sitt forrige album "Murderworks" på Century Media,så den løypa bandet har holdt sin begynnelsen for 11 år siden har etter hvert gitt resultater i form aven stadig større kommersiell suksess med en egentlig veldig begrenset musikalsk form.
Les hele omtalen