Finn band


Siste nyheter

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Levanger Metalfest 2018

Asgeir den 18.09.2018 Sjekk plakaten for Levanger Metalfest 2018!
Les hele nyheten

Soulfly nummer 11

haavard den 17.09.2018 Album nummer 11 fra Soulfly heter "Ritual" og slippes 19. oktober. Her er videoen til "Dead Behind the Eyes" som også blir gjestet av Lamb of Gods Randy Blythe.
Les hele nyheten

Kadavar live

haavard den 16.09.2018 I oktober slipper Kadavar sitt "Live in Copenhagen" album, og her kan du sjekke ut "Into the Night".
Les hele nyheten

Novembers Doom


Likner p Mourning Beloveth, Saturnus, My Dying Bride, Novembre og Officium Triste.

Novembers Doom i juli

Nyhet - 02.05.2014 - Skrevet av: haavard Novembers Doom slipper sitt niende album den 15 juli, med tittel "Bled White".
Les hele nyheten

Novembers Doom - Endelig fulltreffer

Intervju - 15.03.2005 - Skrevet av: Robert
Les hele intervjuet

Forbidden med ny trommis

Nyhet - 01.11.2011 - Skrevet av: haavard Sasha Horn heter mannen som er ny bak slagverket hos Forbidden. Tidligere har han spilt i band som November's Doom og Ava Inferi, dog denne gangen skal det gå litt kjappere for seg i Forbidden...
Les hele nyheten

Novembers Doom video

Nyhet - 05.06.2011 - Skrevet av: haavard Novembers Doom slapp sitt nye album "Aphotic" i mai, og videoen til låta "What Could Have Been" ser du under her.
Les hele nyheten

Novembers Doom i studio

Nyhet - 15.01.2009 - Skrevet av: haavard Novembers Doom er igjen i studio for å spille inn sitt 7 album "Into Night's Requiem Infernal". Som vanlig er det bandets bassist Chris Djuricic som produserer, og Dan Swanø som mastrer. Albumet bør bli sterkere enn forgjengeren...
Les hele nyheten

Novembers Doom "The Novella Reservoir"

Omtale - 08.04.2007 - Skrevet av: Robert Novembers Doom er for meg de ekstremt gode melodiene og stemningene, litt som med gammel Anathema. De hadde virkelig egenskapen til å hente fram sørgelige stemninger ved bruk av gode melodier. Melodier – det er visst en glemt kunst for endel av dagens band. Dette er akkurat det samme problemet som jeg sporer med nye Swallow The Sun. Bandene er så fokusert på groove, tyngde og produksjon at de nærmest har glemt å skrive gode melodier, som alltid har vært basisen i dette bandet.
Les hele omtalen

Novembers Doom "The Pale Haunt Departure"

Omtale - 23.02.2005 - Skrevet av: Robert Jeg vet hvordan jeg liker musikken min: tung, variert, majestetisk og gjerne med et melankolsk tilsnitt uten at det høres pompøst ut. My Dying Bride gjør dette helt perfekt, for å ikke snakke om Opeth, som har balsamert mine øreganger med vellyd i – uten å overdrive – hundrevis av timer.
Les hele omtalen

Novembers Doom "The Knowing"

Omtale - 06.10.2004 - Skrevet av: Robert Novembers doom er en tanke forbigått band. Mange har f.eks avskrevet dem som rene My Dying Bride-kopier, sanneheten er likevel at Novembers Doom har holdt det gående siden 1989, og er ingen nykommer til doom-metalen. Det er bare å sjekke takkelista på ”Turn Loose The Swans” for de som er i tvil. Til tross for en ganske tidlig oppstart, slapp ikke bandet debuten sin før i 1995. Etter det har de sluppet fire full-lengdere, med en reutgivelse av debuten ”Amid It’s Hallowed Mirth” i 2001. Eneste orignalmedlem igjen er Paul Kuhr, men det er Eric Burnley som har skrevet musikken på alt utenom debutplata – han er nå ute av bandet, så det blir spennende å høre hvordan det blir framover.
Les hele omtalen

Novembers Doom "To Welcome The Fade"

Omtale - 04.09.2004 - Skrevet av: Robert Novembers Doom er det bandet som alltid blir litt foribgått, amerikanerne har gitt ut fire full-lengdere siden 1992, denne inkludert. De før ”To Welcome The...” er visstnok mer doom i stilen, for her har de tatt en vending som ligner litt mer på Opeth, litt mer fart i sakene, litt akustiske mellomspill og enkelte arrangementer som ligner svenskene.
Les hele omtalen