Finn band


Siste nyheter

Iskald tilbake

haavard den 23.06.2018 Bodøværingene i Iskald er tilbake med albumet "Innhøstinga" den 31. august. Her kan du høre tittelkuttet.
Les hele nyheten

Manowar tilbake til Norge

haavard den 22.06.2018 Om du trodde Manowar sin konsert på Hamar var den siste, tenk igjen. De skrangler tilbake på sitt siste (om vi skal tro på det) korstog, med intet mindre enn seks konserter i april 2019.
9 - Scandic Scene - Hamar
10 - Scandic Scene - Hamar
12 - Konserthuset - Stavanger
13 - USF Verftet - Bergen
14 - USF Verftet - Bergen
16 - Kulturhuset - Longyearbyen
Les hele nyheten

Circles låt

haavard den 21.06.2018 De australske prog/alternative/metal-bandet Circles er klare for å slippe sitt nye album "The Last One" den 31. august på Season of Mist. Her er låta "Breaker".
Les hele nyheten

Video fra Black Label Society

haavard den 20.06.2018 Zakk Wylde driver og turnerer med Ozzy for tida, men andre bandet hans, Black Label Society har en splitter ny video ute nå for låta "Trampled Down Below", som du naturligvis ser her.
Les hele nyheten

Ny skive fra Omnium Gatherum

haavard den 19.06.2018 Omnium Gatherum er aktive for tiden, de klarte til og med å gjøre flere turneer rett før sitt nye album var klart. Men nå er det omsider rett rundt hjørnet, "The Burning Cold" som er mikset og mastret av Dan Swanø, er ute 31. august på Century Media.
Les hele nyheten

Slash i september

haavard den 18.06.2018 Et av høstens mest spennende album slippes 21. september, da er Slash, fortsatt med Myles Kennedy, ute med "Living the Dream".
Les hele nyheten

Moonspell re-issue

haavard den 17.06.2018 I forbindelse med Century Media sitt 30 års jubileum så slippes det en rekke re-issues av klassiske skiver. Moonspell sitt gjennombrudd "Wolfheart" kommer på vinyl i august, med det orginale coveret og også bl.a. med en bonus live lp fra 1995. Denne er begrenset i 1000 ex i fire forskjellige farger.
Les hele nyheten

Udo - ny låt, ny plate

haavard den 16.06.2018 Det er neppe en overraskelse at UDO er klar med ny plate. 31. august slippes "Steelfactory", og første singel "Rising High" er klar allerede.
Les hele nyheten

Novembers Doom


Likner på Mourning Beloveth, Saturnus, My Dying Bride, Novembre og Officium Triste.

Novembers Doom i juli

Nyhet - 02.05.2014 - Skrevet av: haavard Novembers Doom slipper sitt niende album den 15 juli, med tittel "Bled White".
Les hele nyheten

Novembers Doom - Endelig fulltreffer

Intervju - 15.03.2005 - Skrevet av: Robert
Les hele intervjuet

Forbidden med ny trommis

Nyhet - 01.11.2011 - Skrevet av: haavard Sasha Horn heter mannen som er ny bak slagverket hos Forbidden. Tidligere har han spilt i band som November's Doom og Ava Inferi, dog denne gangen skal det gå litt kjappere for seg i Forbidden...
Les hele nyheten

Novembers Doom video

Nyhet - 05.06.2011 - Skrevet av: haavard Novembers Doom slapp sitt nye album "Aphotic" i mai, og videoen til låta "What Could Have Been" ser du under her.
Les hele nyheten

Novembers Doom i studio

Nyhet - 15.01.2009 - Skrevet av: haavard Novembers Doom er igjen i studio for å spille inn sitt 7 album "Into Night's Requiem Infernal". Som vanlig er det bandets bassist Chris Djuricic som produserer, og Dan Swanø som mastrer. Albumet bør bli sterkere enn forgjengeren...
Les hele nyheten

Novembers Doom "The Novella Reservoir"

Omtale - 08.04.2007 - Skrevet av: Robert Novembers Doom er for meg de ekstremt gode melodiene og stemningene, litt som med gammel Anathema. De hadde virkelig egenskapen til å hente fram sørgelige stemninger ved bruk av gode melodier. Melodier – det er visst en glemt kunst for endel av dagens band. Dette er akkurat det samme problemet som jeg sporer med nye Swallow The Sun. Bandene er så fokusert på groove, tyngde og produksjon at de nærmest har glemt å skrive gode melodier, som alltid har vært basisen i dette bandet.
Les hele omtalen

Novembers Doom "The Pale Haunt Departure"

Omtale - 23.02.2005 - Skrevet av: Robert Jeg vet hvordan jeg liker musikken min: tung, variert, majestetisk og gjerne med et melankolsk tilsnitt uten at det høres pompøst ut. My Dying Bride gjør dette helt perfekt, for å ikke snakke om Opeth, som har balsamert mine øreganger med vellyd i – uten å overdrive – hundrevis av timer.
Les hele omtalen

Novembers Doom "The Knowing"

Omtale - 06.10.2004 - Skrevet av: Robert Novembers doom er en tanke forbigått band. Mange har f.eks avskrevet dem som rene My Dying Bride-kopier, sanneheten er likevel at Novembers Doom har holdt det gående siden 1989, og er ingen nykommer til doom-metalen. Det er bare å sjekke takkelista på ”Turn Loose The Swans” for de som er i tvil. Til tross for en ganske tidlig oppstart, slapp ikke bandet debuten sin før i 1995. Etter det har de sluppet fire full-lengdere, med en reutgivelse av debuten ”Amid It’s Hallowed Mirth” i 2001. Eneste orignalmedlem igjen er Paul Kuhr, men det er Eric Burnley som har skrevet musikken på alt utenom debutplata – han er nå ute av bandet, så det blir spennende å høre hvordan det blir framover.
Les hele omtalen

Novembers Doom "To Welcome The Fade"

Omtale - 04.09.2004 - Skrevet av: Robert Novembers Doom er det bandet som alltid blir litt foribgått, amerikanerne har gitt ut fire full-lengdere siden 1992, denne inkludert. De før ”To Welcome The...” er visstnok mer doom i stilen, for her har de tatt en vending som ligner litt mer på Opeth, litt mer fart i sakene, litt akustiske mellomspill og enkelte arrangementer som ligner svenskene.
Les hele omtalen