Finn band


Siste nyheter

Mono låt

haavard den 26.09.2018 Mono slipper sin nye plate "Nowhere Now Here" den 25. januar, her kan du høre den helt nye låta "After You Comes the Flood".
Les hele nyheten

Ace Frehley i bryllupet

haavard den 25.09.2018 Om ikke Kiss universet er snedig nok fra før, nå kan du leie inn Ace Frehley in person i bryllupet ditt, i forbindelse med Kiss sine mini-golf lokaler i Las Vegas, hvor det naturligvis også er et kapell å gifte seg i på samme sted. Kun 6000 dollars for å få han med... Her er litt mere om hva en pakke består av:
Les hele nyheten

Metallica til Trondheim

haavard den 24.09.2018 13. juli 2019 kommer Metallica på en eneste konsert i Norge, i Trondheim på Granåsen Arena. Med seg har de både Ghost og Bokassa som special guests!
Les hele nyheten

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Farsot og Helrunar.

Redaksjonens hyllest til 2015

Artikkel - 02.01.2016 - Skrevet av: Asgeir Ja, de fleste zines har vel allerede vært ute med sine lister for 2015 -og her er Metal-Norge sine. Nesten alle har lagt inn sin mening, og må si det er svært forskjellige meninger vi har når det gjelder musikk og smak. Likevel vil jeg påstå at 2015 var ett godt år for musikk -og vi såklart håper at 2016 skal bli enda bedre.

Godt nyttår fra oss i Metal-Norge.com

Les hele artikkelen

Secrets of the Moon video

Nyhet - 23.02.2016 - Skrevet av: haavard Her kan den nye videoen til Secrets of the Moon, "Man Behind the Sun" bivånes. Kjøp skiva, absolutt verdt det!
Les hele nyheten

Secrets of the Moon "Sun"

Omtale - 10.12.2015 - Skrevet av: haavard De er ikke overproduktive Secrets of the Moon, men kvalitet er det hver gang de slipper ny plate.
Tyskerne har kommet frem til album nummer seks på sine cirka 20 år i bransjen, og til tross for at black metalen har blitt kraftig vannet ut så har de beholdt stemningen i musikken, noe som gjør "Sun" til en meget sterk avslutning på 2015 for min del.

Les hele omtalen

Beyond The Gates med første artist slipp!

Nyhet - 01.12.2015 - Skrevet av: Asgeir Urfaust, Secrets Of The Moon og Magister Templi er første tre artistene som er annonsert til Beyond The Gates i Bergen. Her har du link til billettsalg.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon låt

Nyhet - 12.11.2015 - Skrevet av: haavard Secrets of the Moon har vært et av tysklands beste band lenge, nå kan du høre ei ny låt fra deres kommende "Sun" album under her. Plata slippes 4 desember.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon "Antithesis"

Omtale - 10.09.2006 - Skrevet av: Robert Tyskerne i Secrets of The Moon satte standarden veldig høyt i forrige omgang med plata “Carved In Stigmata Wounds”, som er en hyppig gjenganger på anlegget her. Bandet tok med forrige plata skrittet vekk fra den ganske standardiserte black metalen de leflet med helt i starten av karrierern og gjorde sin egne mer særpregede greie.
Les hele omtalen

Secrets of the Moon "Carved In Stigmata Wounds"

Omtale - 20.07.2004 - Skrevet av: haavard Disse tre tyske herrene har vel drevet på en liten stund nå, og "Carved In Stigmata Wounds" erderes andre fullengder, som faktisk har overrasket meg en hel del i det siste. Debuten til bandetvar av den ganske mørke og dystre Black Metal sjangeren, mens på denne oppfølgeren så virkerdet som bandet har våknet litt til liv og satset litt mere på egen kreativitet og utvikling, som har gjortalbumet variert, stemningsfult og vellykket.
Les hele omtalen