Finn band


Siste nyheter

Vreid låt

haavard den 20.07.2018 Vreid slipper albumet "Lifehunger" den 28. september på sitt nye hjem hos Season of Mist. Her hører du tittelkuttet.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 19.07.2018 I morgen slipper Jungle Rot sitt selvtitulerte album. Så er du klar for litt amerikansk death metal, så sjekk ut videoen til "Send Forth Oblivion" nå.
Les hele nyheten

Riverside album

haavard den 18.07.2018 Riverside er klare med sitt nye album "Wasteland", som slippes 28. september på Inside Out.
Les hele nyheten

Nytt Windhand album

haavard den 17.07.2018 De amerikanske doomerne i Windhand er tilbake med albumet "Eternal Return" den 5. oktober på Relapse Records. Se en trailer her.
Les hele nyheten

King Diamond re-issues

haavard den 16.07.2018 For vinylfantastene så kan vi nevne at tre nye King Diamond re-issues er ute den 17. august på Metal Blade. Da slippes "Abigail 2", "House of God" og "Voodoo" skivene på picture vinyl.
Les hele nyheten

Royal Hunt video

haavard den 15.07.2018 De danske hardrockerne i Royal Hunt slapp sitt siste album "Cast in Stone" i februar. Her er en ny video, "The Wishing Well".
Les hele nyheten

Nytt Deicide

haavard den 14.07.2018 Da er den første låta fra det kommende Deicide albumet ute. Her er "Excommunicated".
Les hele nyheten

Video fra The Cruel Intentions

haavard den 13.07.2018 De norske sleaze-rockerne i The Cruel Intentions har noe bra gående. Her er videoen til låta "Jawbreaker".
Les hele nyheten

Secrets of the Moon (Hjemmeside, Myspace)


Likner på Farsot og Helrunar.

Redaksjonens hyllest til 2015

Artikkel - 02.01.2016 - Skrevet av: Asgeir Ja, de fleste zines har vel allerede vært ute med sine lister for 2015 -og her er Metal-Norge sine. Nesten alle har lagt inn sin mening, og må si det er svært forskjellige meninger vi har når det gjelder musikk og smak. Likevel vil jeg påstå at 2015 var ett godt år for musikk -og vi såklart håper at 2016 skal bli enda bedre.

Godt nyttår fra oss i Metal-Norge.com

Les hele artikkelen

Secrets of the Moon video

Nyhet - 23.02.2016 - Skrevet av: haavard Her kan den nye videoen til Secrets of the Moon, "Man Behind the Sun" bivånes. Kjøp skiva, absolutt verdt det!
Les hele nyheten

Secrets of the Moon "Sun"

Omtale - 10.12.2015 - Skrevet av: haavard De er ikke overproduktive Secrets of the Moon, men kvalitet er det hver gang de slipper ny plate.
Tyskerne har kommet frem til album nummer seks på sine cirka 20 år i bransjen, og til tross for at black metalen har blitt kraftig vannet ut så har de beholdt stemningen i musikken, noe som gjør "Sun" til en meget sterk avslutning på 2015 for min del.

Les hele omtalen

Beyond The Gates med første artist slipp!

Nyhet - 01.12.2015 - Skrevet av: Asgeir Urfaust, Secrets Of The Moon og Magister Templi er første tre artistene som er annonsert til Beyond The Gates i Bergen. Her har du link til billettsalg.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon låt

Nyhet - 12.11.2015 - Skrevet av: haavard Secrets of the Moon har vært et av tysklands beste band lenge, nå kan du høre ei ny låt fra deres kommende "Sun" album under her. Plata slippes 4 desember.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon "Antithesis"

Omtale - 10.09.2006 - Skrevet av: Robert Tyskerne i Secrets of The Moon satte standarden veldig høyt i forrige omgang med plata “Carved In Stigmata Wounds”, som er en hyppig gjenganger på anlegget her. Bandet tok med forrige plata skrittet vekk fra den ganske standardiserte black metalen de leflet med helt i starten av karrierern og gjorde sin egne mer særpregede greie.
Les hele omtalen

Secrets of the Moon "Carved In Stigmata Wounds"

Omtale - 20.07.2004 - Skrevet av: haavard Disse tre tyske herrene har vel drevet på en liten stund nå, og "Carved In Stigmata Wounds" erderes andre fullengder, som faktisk har overrasket meg en hel del i det siste. Debuten til bandetvar av den ganske mørke og dystre Black Metal sjangeren, mens på denne oppfølgeren så virkerdet som bandet har våknet litt til liv og satset litt mere på egen kreativitet og utvikling, som har gjortalbumet variert, stemningsfult og vellykket.
Les hele omtalen