Finn band


Siste nyheter

Hecate Enthroned i januar

haavard den 10.12.2018 Noen som husker Hecate Enthroned, som igrunn var et litt middels band innen svartmetallen på slutten av 90-tallet ? De er nå uansett tilbake, 25. januar slippes deres nye album "Embrace of the Godless Aeon" den 25. januar, og her er ei låt derifra.
Les hele nyheten

Nytt fra Carnifex

haavard den 09.12.2018 Carnifex slapp denne helga en nye EP kalt "Bury Me In Blasphemy". Her er videoen til tittelkuttet.
Les hele nyheten

Hexvessel video

haavard den 08.12.2018 Hexvessel slipper albumet "All Tree" på Century Media i februar, her ser du videoen til "Old Tree".
Les hele nyheten

Dream Theater video

haavard den 07.12.2018 Dream Theater er snart klare med nytt album, første singel og video ble sluppet i dag, her er "Untethered Angel".
Les hele nyheten

Michale Graves i Norge

haavard den 06.12.2018 Tidligere Misfits-vokalist Michale Graves kommer til norge for tre konserter i mars. Trondheim, Haugesund og Bergen får besøk, konsertene kommer naturligvis med en heftig Misfits-garanti.
Les hele nyheten

Myrkur video

haavard den 05.12.2018 Myrkur slipper denne uka en ny to-spors EP, "Juniper". Her er video til låta "Bonden og Kragen".
Les hele nyheten

Misery Index i mars

haavard den 01.12.2018 Det er opplest og vedtatt at Misery Index kan sine saker, og bandets nye album "Rituals of Power" slippes den 8. mars på Season of Mist.
Les hele nyheten

Jungle Rot video

haavard den 20.11.2018 Skulle det friste med litt amerikansk dødsmetall så er Jungle Rot ute med en ny video, her er "A Burning Cinder".
Les hele nyheten

Secrets of the Moon (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Farsot og Helrunar.

Redaksjonens hyllest til 2015

Artikkel - 02.01.2016 - Skrevet av: Asgeir Ja, de fleste zines har vel allerede vært ute med sine lister for 2015 -og her er Metal-Norge sine. Nesten alle har lagt inn sin mening, og må si det er svært forskjellige meninger vi har når det gjelder musikk og smak. Likevel vil jeg påstå at 2015 var ett godt år for musikk -og vi såklart håper at 2016 skal bli enda bedre.

Godt nyttår fra oss i Metal-Norge.com

Les hele artikkelen

Secrets of the Moon video

Nyhet - 23.02.2016 - Skrevet av: haavard Her kan den nye videoen til Secrets of the Moon, "Man Behind the Sun" bivånes. Kjøp skiva, absolutt verdt det!
Les hele nyheten

Secrets of the Moon "Sun"

Omtale - 10.12.2015 - Skrevet av: haavard De er ikke overproduktive Secrets of the Moon, men kvalitet er det hver gang de slipper ny plate.
Tyskerne har kommet frem til album nummer seks på sine cirka 20 år i bransjen, og til tross for at black metalen har blitt kraftig vannet ut så har de beholdt stemningen i musikken, noe som gjør "Sun" til en meget sterk avslutning på 2015 for min del.

Les hele omtalen

Beyond The Gates med første artist slipp!

Nyhet - 01.12.2015 - Skrevet av: Asgeir Urfaust, Secrets Of The Moon og Magister Templi er første tre artistene som er annonsert til Beyond The Gates i Bergen. Her har du link til billettsalg.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon låt

Nyhet - 12.11.2015 - Skrevet av: haavard Secrets of the Moon har vært et av tysklands beste band lenge, nå kan du høre ei ny låt fra deres kommende "Sun" album under her. Plata slippes 4 desember.
Les hele nyheten

Secrets of the Moon "Antithesis"

Omtale - 10.09.2006 - Skrevet av: Robert Tyskerne i Secrets of The Moon satte standarden veldig høyt i forrige omgang med plata “Carved In Stigmata Wounds”, som er en hyppig gjenganger på anlegget her. Bandet tok med forrige plata skrittet vekk fra den ganske standardiserte black metalen de leflet med helt i starten av karrierern og gjorde sin egne mer særpregede greie.
Les hele omtalen

Secrets of the Moon "Carved In Stigmata Wounds"

Omtale - 20.07.2004 - Skrevet av: haavard Disse tre tyske herrene har vel drevet på en liten stund nå, og "Carved In Stigmata Wounds" erderes andre fullengder, som faktisk har overrasket meg en hel del i det siste. Debuten til bandetvar av den ganske mørke og dystre Black Metal sjangeren, mens på denne oppfølgeren så virkerdet som bandet har våknet litt til liv og satset litt mere på egen kreativitet og utvikling, som har gjortalbumet variert, stemningsfult og vellykket.
Les hele omtalen