Finn band


Siste nyheter

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Ny video fra Slash

haavard den 12.11.2018 Slash sitt siste album var slettes ikke verst, her er en helt ny video til låta "Mind Your Manners".
Les hele nyheten

El Caco


Likner p Animal Alpha, Black Debbath og Audrey Horne.

El Caco "The Search"

Omtale - 24.03.2005 - Skrevet av: El Caco har i mine øyne vært norges beste band. Jeg har vel spilt de to første skivene i fillebiter snart. Deres Kyuss-inspirerte stonerrock har vært av ypperste klasse, og forventingene var av skyhøy da "The Search" ankom butikken.
Les hele omtalen

El Caco "Solid Rest"

Omtale - 09.06.2004 - Skrevet av: Eirik El Caco kommer fra Lillestrøm og er glad i tunge, tunge riff med seige rytmer og knalltøffe refreng. I fjor rasket de sammen litt penger for å kunne spille inn oppfølgeren til Viva fra 2001, nemlig Solid Rest. Cover arten er bokstavlig talt beintøff, den er gjort av en mann ved navn Motorfinger. Med litt hjelp fra svensken Daniel Bergstrand som tidligere har hjulpet rytmespesialtistene Meshuggah skulle det vel være en sjanse for at denne stoner-rock trioen skulle koke sammen et spennende produkt?
Les hele omtalen