Finn band


Siste nyheter

Iskald tilbake

haavard den 23.06.2018 Bodøværingene i Iskald er tilbake med albumet "Innhøstinga" den 31. august. Her kan du høre tittelkuttet.
Les hele nyheten

Manowar tilbake til Norge

haavard den 22.06.2018 Om du trodde Manowar sin konsert på Hamar var den siste, tenk igjen. De skrangler tilbake på sitt siste (om vi skal tro på det) korstog, med intet mindre enn seks konserter i april 2019.
9 - Scandic Scene - Hamar
10 - Scandic Scene - Hamar
12 - Konserthuset - Stavanger
13 - USF Verftet - Bergen
14 - USF Verftet - Bergen
16 - Kulturhuset - Longyearbyen
Les hele nyheten

Circles låt

haavard den 21.06.2018 De australske prog/alternative/metal-bandet Circles er klare for å slippe sitt nye album "The Last One" den 31. august på Season of Mist. Her er låta "Breaker".
Les hele nyheten

Video fra Black Label Society

haavard den 20.06.2018 Zakk Wylde driver og turnerer med Ozzy for tida, men andre bandet hans, Black Label Society har en splitter ny video ute nå for låta "Trampled Down Below", som du naturligvis ser her.
Les hele nyheten

Ny skive fra Omnium Gatherum

haavard den 19.06.2018 Omnium Gatherum er aktive for tiden, de klarte til og med å gjøre flere turneer rett før sitt nye album var klart. Men nå er det omsider rett rundt hjørnet, "The Burning Cold" som er mikset og mastret av Dan Swanø, er ute 31. august på Century Media.
Les hele nyheten

Slash i september

haavard den 18.06.2018 Et av høstens mest spennende album slippes 21. september, da er Slash, fortsatt med Myles Kennedy, ute med "Living the Dream".
Les hele nyheten

Moonspell re-issue

haavard den 17.06.2018 I forbindelse med Century Media sitt 30 års jubileum så slippes det en rekke re-issues av klassiske skiver. Moonspell sitt gjennombrudd "Wolfheart" kommer på vinyl i august, med det orginale coveret og også bl.a. med en bonus live lp fra 1995. Denne er begrenset i 1000 ex i fire forskjellige farger.
Les hele nyheten

Udo - ny låt, ny plate

haavard den 16.06.2018 Det er neppe en overraskelse at UDO er klar med ny plate. 31. august slippes "Steelfactory", og første singel "Rising High" er klar allerede.
Les hele nyheten

Morgion


Likner p Mourning Beloveth, Evoken, Mar de Grises, Officium Triste og Saturnus.

Morgion "Cloaked by Ages, Crowned In Earth"

Omtale - 04.04.2004 - Skrevet av: Robert Jsses jeg har hatt denne i over en mned n, og jeg gr overhodet ikke lei. Dette er vel for noen et etterlengted comeback fra Morgion for meg er et nytt, dog ytterst trivelig bekjentskap. En av mine all-time favoritthobbyer er jo rote bort promoskriv, men svidt jeg vet s er vel dette deres full-lengder nr. tre. Men hva har vel alt det si?
Les hele omtalen