Finn band


Siste nyheter

Rivers of Nihil video

haavard den 19.11.2018 Dagens anbefaling om du liker litt Death Metal med litt smått progressive toner. Her er den nye videoen til amerikanske Rivers of Nihil,
Les hele nyheten

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Enslaved (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Emperor, Borknagar, Darkthrone, Windir og Keep of Kalessin.

Enslaved "E"

Omtale - 19.11.2017 - Skrevet av: haavard Man kan si mye om Enslaved, men deres evne til å fortsatt ha publikumet sitt med seg, det er imponerende, til tross for at de går noen steg videre ut i nyskapelsen for hvert album. Med "E" er det en tramp videre på den progressive grenen. Litt vanskelig å kanskje komme inn i, i forskjell til deres siste skiver, men med noen runder så varmes denne utmerket opp til å på en måte fortsette den gode diskografien til bandet.

Les hele omtalen

Enslaved på Trøndersk

Artikkel - 27.10.2015 - Skrevet av: haavard Les hele artikkelen

Enslaved video

Nyhet - 06.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Her er den rykende ferske videoen fra Enslaved med navn "The River's Mouth".
Les hele nyheten

Enslaved låt

Nyhet - 11.08.2017 - Skrevet av: haavard Det nærmer seg for Enslaved sitt nye album, og ti-minutteren "Storm Son" kan du høre nå.
Les hele nyheten

Enslaved + Kraków (04.10.12 Blæst, Trondheim)

Artikkel - 18.10.2012 - Skrevet av: Asgeir Enslaved og Kraków besøkte Trondheim 4. Oktober med ett fantastisk show som både overasket og fikk lagt litt smålig med nye inntrykk på plass. Det var en flott kveld med mange besøkende, og godt med liv.
Les hele artikkelen

Enslaved på Blæst 29.09.10

Artikkel - 06.10.2010 - Skrevet av: Asgeir Godt plassert på gulvet i andre etasje på Blæst så skulle man endelig få bevitne Enslaved på scenen. Jeg hadde aldri i forkant sett bandet live -men har har hatt ett godt forhold til dem i tidligere år samt noen låter på skiver som har kommet siden den gang. Når jeg kom inn i lokalene på Blæst så ble det nesten litt spenning i lufta – det var jo faktisk mennesker der. Noe som kanskje er en liten forutsetning til å skape litt liv på denne typen konserter.
Les hele artikkelen

Skuggsjå låt

Nyhet - 13.01.2016 - Skrevet av: haavard Skuggsjå, prosjektet fra Ivar Bjørnson (Enslaved) og Einar Selvik (Wardruna), har sluppet en ny låt fra sitt kommende selvtitulerte album som slippes 11 mars. Hør "Vitkispá" under her.
Les hele nyheten

Nominerte til Spellemannspris 2016

Nyhet - 10.01.2016 - Skrevet av: Asgeir Årets 2015 hadde mye bra å by på -og som nominerte til metal-pris så stiller altså Enslaved, Tsjuder, Leprous og Kampfar.
Les hele nyheten

Blackhearts dokumentar!

Nyhet - 17.11.2015 - Skrevet av: Asgeir Blackhearts er en dokumentar som er i sluttfasen -og har startet en crowdfunding kampanje for å skrape sammen kroner til ferdigstillingen. Sjekk listen over 'perks' du kan handle. Mye snacks!
Les hele nyheten

Enslaved i Trondheim

Nyhet - 22.10.2015 - Skrevet av: haavard I dag er det konsert med Enslaved i Trondheim, med Tiebreaker som oppvarming. Er du ekstra tidlig ute er det også bokbad i smia på Brukbar/Blæst, med Harald Fossberg som har med seg "Nyanser av Svart" boka i bagasjen. Det er fortsatt billetter igjen til konserten, som kan kjøpes på www.blaest.no
Les hele nyheten

Enslaved "In Times"

Omtale - 25.03.2015 - Skrevet av: haavard Enslaved begynner å bli farlig gode på sin progressive ekstrem metal. Du kan kalle dem mestre i sitt fag etterhvert, for der jeg tidvis har mistet litt interessen i dem tidligere, så må jeg innrømme at på sine beste partier på "In Times", så er det som de har brodert sin egen vei, og nesten sin egen sjanger attpåtil.

Les hele omtalen

Enslaved med nr 13

Nyhet - 15.12.2014 - Skrevet av: haavard Enslaved er klare med album nummer 13, det heter "In Times" og slippes 6 mars.
Les hele nyheten

Enslaved - Enslaved er tilbake

Intervju - 23.11.2004 - Skrevet av: Robert
Les hele intervjuet

Enslaved vs Vomitory i Trondheim

Nyhet - 02.10.2012 - Skrevet av: haavard Førstkommende torsdag er det imponerende nok fete konserter med både Enslaved / Krakow (Blæst) og Vomitory / The Sickening / Byfrost / Blodspor (Fru Lundgreens) i Trondheim. Hva velger du ?
Les hele nyheten

Enslaved på Norgestur!

Nyhet - 01.09.2012 - Skrevet av: Asgeir Trykk deg inn å sjekk plakaten for oktober turnéen!!
Les hele nyheten

Enslaved "The Sleeping Gods"

Omtale - 25.05.2011 - Skrevet av: haavard Gratis EPr sier vel fansen neppe nei til, så denne fem spors nedlastings EPn er absolutt ikke å forakte, nettopp fordi den er gratis. Og det er vel lett å tenke seg til at det er litt materiale som ikke helt når opp til "Axioma" plata her, eller evt ikke passet inn.

Les hele omtalen

Enslaved "Axioma Ethica Odini"

Omtale - 23.10.2010 - Skrevet av: Asgeir Når det kommer til Enslaved så ble jeg trollbundet for ikke mange ukene siden. Bandet hadde sin release-turné for skiva “Axioma Ethica Odini” som kom 27 September, og jeg klarte ikke å holde meg unna. Sjangsene for at skiva var like bra som denne konserten var ikke store, men det endte godt i tilfellet her. Enslaved skal så absolutt hylles for sin nyeste kreasjon!

Les hele omtalen

Enslaved på turné!

Nyhet - 24.09.2010 - Skrevet av: Asgeir Axioma Ethica Odini er navnet på nyskapelsen til Enslaved og nå skal de altså ut for å kjøre litt live
Les hele nyheten

Ny Enslaved video

Nyhet - 01.12.2008 - Skrevet av: haavard På onsdag slippes den første videoen til Enslaved's nye album "Vertebrae". Det er låta "The Watcher" som har blitt innspilt i Gøteborg, av den ikke helt ukjente Patrick Ullaeus, som tidligere bl.a. har jobbet med band som Dimmu Borgir, In Flames og Dia Psalma.
Enslaved har forøvrig akkurat lagt ut på en omfattende Europaturne.
Les hele nyheten

Enslaved "Vertebrae"

Omtale - 25.09.2008 - Skrevet av: haavard Mitt krokete forhold til Enslaved kan det vel egentlig sies mye om som jeg ikke skal ta opp akkurat her. Men jeg må innrømme at jeg ikke hadde mye godt å si om dem i midt-perioden der de kom med fem strake ganske midt på treet album fra "Eld" frem til "Below The Lights". Når de begynte virkelig å få fart på kjerra også kommersielt sett her hjemme med "Isa" så hoppet jeg heller ikke i taket. Men så, på "Ruun" var det plutselig som om bandet hadde kommet seg i formen igjen, og selv om det da var tolv år siden sitt siste strålende album så var det et album som ikke sto tilbake for så veldig mye av norsk musikk i 2006. Derfor må jeg nesten si jeg har forventninger til et album som "Vertebrae", selv om jeg likevel kanskje ikke forventer noe så godt som det "Ruun" hadde å by på.

Les hele omtalen

Enslaved "Isa"

Omtale - 23.10.2004 - Skrevet av: Robert Enslaved er veteraner å regne innen den norske metal-scenen. Det etter hvert ganske så kjente ekstremmetal-bandet ble dannet i 1990, og debuterte etter en knippe lovpriste demoer på en splitt med Emperor. Enslaved bidrog med EP-en ”Hordanes Land”. Bandet var en viktig brikke i utviklingen av det vi i dag gjerne kaller ”vikingmetal”.
Les hele omtalen

Enslaved "Below The Lights"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: Phaal Enslaved er et band som har utviklet seg mye siden siden de første skivene. Tidligere spilte de mer "plain" Vikingmetall, og er kjente for å ha vært en av de første innen denne sjangeren, kanskje til og med de aller første. Men ting forandrer seg. Det gjør Enslaved også.
Les hele omtalen