Finn band


Siste nyheter

Rivers of Nihil video

haavard den 19.11.2018 Dagens anbefaling om du liker litt Death Metal med litt smått progressive toner. Her er den nye videoen til amerikanske Rivers of Nihil,
Les hele nyheten

Iron Maiden Quiz i Trondheim og Oslo

Asgeir den 18.11.2018 Legend Trondheim er i farta om dagen. Nå er det duket for Iron Maiden quiz i både Oslo og Trondheim 22.November!
Les hele nyheten

Queensryche låt

haavard den 18.11.2018 Queensryche er tilbake med nytt album, "The Verdict", som slippes 1. mars. Her er låta "Man the Machine".
Les hele nyheten

Nytt Rotting Christ

haavard den 17.11.2018 Rotting Christ er klare til å slippe sitt nye album "The Heretics" den 15. februar.
Les hele nyheten

Video fra Diabolical

haavard den 16.11.2018 Svenske Diabolical har signert på Indie Recordings, og slipper sitt nye album "Eclipse" den 15. februar.
Her kan du nå se videoen til "We Are Diabolical".
Les hele nyheten

Malevolent Creation tilbake

haavard den 15.11.2018 Til tross for at Brett Hoffmann døde tidligere i sommer så er Malevolent Creation tilbake med sitt nye album "The 13th Beast" den 18. januar. Og ja, da med ny vokalist.
Les hele nyheten

Låt fra Soen

haavard den 14.11.2018 Første låt fra det kommende Soen albumet "Lotus" er ute. Her er "Rival".
Les hele nyheten

Nytt album fra Swallow the Sun

haavard den 13.11.2018 Den 25. januar slipper Swallow the Sun sitt nye album "When A Shadow Is Forced Into the Light" på Century Media.
En egen 14-minutters singel slippes 21. desember på vinyl og cd, med tittel "Lumina Aurea", som ikke er på albumet.
Les hele nyheten

Immortal (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Gorgoroth, Mayhem, Darkthrone, Emperor og Marduk.

Immortal "Northern Chaos Gods"

Omtale - 10.06.2018 - Skrevet av: Asgeir Det har vært mye spenning rundt Immortal sitt nye album «Northern Chaos Gods», og jeg lover at få vil bli skuffet her.

Les hele omtalen

Immortal albumet ferdig

Nyhet - 08.01.2018 - Skrevet av: haavard Det kommende Immortal albumet er ferdig, og vil slippes i løpet av året. Horgh og Demonaz kan ikke sies å ta sjumilssteg når det kommer til låtene, se bare på titlene her:
Les hele nyheten

Trondheim Rock Festival 2008 - Del 1

Artikkel - 16.07.2008 - Skrevet av: haavard Etter en stor suksess med fjorårets første Trondheim Rock Festival med Ozzy på plakaten så skulle det litt til å følge opp med en bedre festival i år. Men selv om det ble litt rot i henhold til en planlagt todagers festival så
er det ikke småtteri når man på et par sommermåneder skal få servert både Judas Priest og Iron Maiden i Trondeheim. Det er nesten så man begynner å tro at vi blir bortskjemte her oppe ...

Les hele artikkelen

Immortal, Samfundet – Uka 2007

Artikkel - 07.12.2007 - Skrevet av: Robert Bergens-legendene Immortal står som et av de største black metal-bandene Norge har fostret, og det var stor stas da Uka annonserte dem som metal-headliner på studentfestivalen. Bandet ble lagt på is for et par år siden, og har nylig kommet sammen igjen med ny bassist og ny glød.
Les hele artikkelen

Dead To This World på Soulseller Records

Nyhet - 25.10.2011 - Skrevet av: Asgeir Det Norske bandet Dead To This World har signet til Soulseller Records
Les hele nyheten

Immortal DVD

Nyhet - 14.07.2010 - Skrevet av: haavard Immortal slipper 6 august sin første DVD "The Seventh Date of Blashyrkh", som består av reunion konserten på Wacken i 2007. Trailer for den ser du under her.
Les hele nyheten

Norway Rock Festivals andre artistslipp!

Nyhet - 05.02.2010 - Skrevet av: Asgeir Da var følgende artister sluppet til Kvinesdal -eller Norway Rock Festival...
Les hele nyheten

Immortal med albumcover

Nyhet - 31.07.2009 - Skrevet av: haavard 26 september slippes Immortal's comeback "All Shall Fall" på Nuclear Blast. Her er visstnok det som pryder omslaget.
Les hele nyheten

Immortal ferdige med nytt album

Nyhet - 26.05.2009 - Skrevet av: haavard Immortal er ferdige med sitt comeback-album "All Shall Fall" som skal slippes i september via Nuclear Blast.
Les hele nyheten

Immortal "Sons of Northern Darkness"

Omtale - 16.02.2004 - Skrevet av: gnombob Dette er siste skive av Immortal. Og her er det jammen mye å oppsummere. For å ta innholdet på skiva først så begynner vi med lengden. Denne skiva varer i 50 minutter, noe som er ulikt de andre skivene til Immortal, som for det meste holdt seg litt over halvtime. Det episke steget som Immortal tok med ”At the Heart of Winter” er her tatt enda noen steg videre. Immortal har beveget seg fra vanlig gammelskole svartmetall til mer trasha og rocka svartmetall. Faktisk noe vikingmetall og på denne sisteskiva. Lyden på skiva er i samme kvalitet som musikken. Kald, skurrete og majestetisk. Immortal har alltid holdt seg grim og frostbitt, og det liker vi!
Les hele omtalen

Immortal "Pure Holocaust"

Omtale - 16.02.2004 - Skrevet av: gnombob Så var det Immortals andre skive da. Her har de kvittet seg med Armagedda og på denne skiva er det Abbath som tar seg av hamringen. Erik, som deltar på coverbildet (opp til høyre), ble med under mixingen av albumet og spilte noe live etterpå, blant annet i Cologne i Frankrike. Faren til Mia Hundvin, bedre kjent som ”Pytten” har produsert skiva i lag med Immortal.
Les hele omtalen

Immortal "Damned in Black"

Omtale - 16.02.2004 - Skrevet av: gnombob Iscariah ble med som bassist etter ”At the Heart of Winter” og var med på innspillingen av denne skiva og neste skive, som skulle bli den siste. Steget som de tok litt mot thrashen på forrige skive har de her tatt enda lenger. Og dette har ført til en mer groovy plate. Dette er en mektig sak som har kvalitet hele veien gjennom.
Les hele omtalen

Immortal "Sons Of Northern Darkness"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: Robert Nå som Immortal har lagt inn årene, så er det vel strengt talt på tide med en liten anmeldelse av deres siste mesterverk - Sons of northern darkness, nå som jeg allerede har nevnt mesterverk, så har vel sporet for resten av teksten blitt valgt, dette er vagt sagt ikke mindre enn et mesterverk. Folk liker vel ikke å kalle det her black metal lengre, sjanger er egentlig uviktig, det som betyr noe, er at det er slagkraftig, fet og groovy metal med stor M ! Skiva åpner med One By One, der du straks får en snerrende rytme rett i trynet, det første du legger merke til er den usedvanlig kraftfulle lyden, her har de virkelig - etter min mening - tatt et steg framover fra damned in black, enkelte vil vel ha Immortal som i gamle dager, men nå er bare jeg engang kjent med det nye stoffet, og nå er det det som tiltaler meg mest. For å ikke spore av, neste låt ut er tittelsporet, fete riff, nydelig raspete, snerrende vokal, typiske Immortal-tekster (mer trengs vel ikke å sies om det), og mange fete partier. Trommene er også ekstremt fete, faktisk så er det svært tiltalende trommer igjennom hele skiva. Vidre får vi Tyrants, som er en litt seigere låt, meget tøff denne også, etter dette får vi to som ikke setter seg helt i hjernebarken min, og passerer som litt anonyme; Demonium og Within The Dark Mind, men dette er fort glemt når de fyrer igang med skivas feteste låt: In My Kingdom Cold. For en energi ! Dette liker jeg, her er det mange fin-fin temoskifter og herlige partier, toalt en 100% smakfull låt. Abbath spyr ut riff på riff, og Horgh tramper som om det stod om livet. Ikke før du har fått igjen pusten, kommer skivas to mest "episke" låter, om du kan si det sånn. Antarctica og Beyond The North Waves, begge er trege, stemingsfulle, og innehar riff og rytmer verdig de beste.
Les hele omtalen

Immortal "Diabolical FullMoon Mysticism"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Etter Old Funeral bestemte Demonaz Doom Occulta og Abbath Doom Occulta seg for å gjøre noe annerledes. De ville gjøre noe eget. Etter noen demoer under bandnavnet Amputation skiftet de til slutt navn til Immortal og fikk gitt ut en selvtitulert EP” på Osmose i ’91. De fikk med seg trommisen Armagedda, som og deltok på EP’n. Med denne besetningen spilte de inn sitt debutalbum i april 1992.
Les hele omtalen

Immortal "Battles in the North"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Erik ble kastet ut og de to demonene fortsatte for seg selv, slik det var under innspillingen av Pure Holocaust. Og her fortsetter de, enda kjappere, enda grimmere og enda hardere. Dette er vel en av de kjappeste og hardeste norske svartmetallplatene av gamleskolen. Her går det virkelig unna, hyperspeed black metal, som det heter på god engelsk.
Les hele omtalen

Immortal "Blizzard Beasts"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Etter “Battles in the North” ga Immortal ut en VHS med videoene av ”Blashyrkh (Might Ravendark)” og ”Grim and Frostbitten Kingdoms”, hvor Hellhammer spilte trommer på sistnevnte. VHS kom ut i slutten av ’95 og det skulle gå to år før neste utgivelse så det kalde dagslys. Abbath og Demonaz fikk rekruttert Horgh, fra svenske Pain, som ble med løpet ut. Men med dette albumet måtte da Demonaz gi seg med gitarspillingen. Han hadde ødelagt nerver i armen og fikk store problemer med smerter. Men det var etter innspillingen av Blizzard Beasts. Demonaz fortsatte dog som tekstskribent og bakgrunnsmann.
Les hele omtalen

Immortal "At the Heart of Winter"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Da var det tid for et lite stilskifte, samt et logoskifte (gammellogoen er med inni coveret). Personlig likte jeg den gamle logoen bedre, men det var vel for å fjerne seg med sataniststemplet Olve og Harald gjorde det slik. Immortal vandrer her litt bort fra det grimme og mer mot det mektige på denne skiva. Her er det krydret med noen doser thrashmetall og det er flust av kalde og knusende riff! På dette albumet er altså ikke Demonaz med på innspillingen. Det skal sies at Olve og Horgh ikke var spesielt fornøyd med bildene av seg selv inne i coveret, men ”gøyt læll” som vi sier i Rindal. Og coverbildet er jo fabelaktig, bokstavlig talt og!
Les hele omtalen