Finn band


Siste nyheter

Mono låt

haavard den 26.09.2018 Mono slipper sin nye plate "Nowhere Now Here" den 25. januar, her kan du høre den helt nye låta "After You Comes the Flood".
Les hele nyheten

Ace Frehley i bryllupet

haavard den 25.09.2018 Om ikke Kiss universet er snedig nok fra før, nå kan du leie inn Ace Frehley in person i bryllupet ditt, i forbindelse med Kiss sine mini-golf lokaler i Las Vegas, hvor det naturligvis også er et kapell å gifte seg i på samme sted. Kun 6000 dollars for å få han med... Her er litt mere om hva en pakke består av:
Les hele nyheten

Metallica til Trondheim

haavard den 24.09.2018 13. juli 2019 kommer Metallica på en eneste konsert i Norge, i Trondheim på Granåsen Arena. Med seg har de både Ghost og Bokassa som special guests!
Les hele nyheten

Skalmold låt

haavard den 23.09.2018 Skalmold er klare med sitt nye album "Sorgir" den 12. oktober på Napalm Records. Her er låta "Mori".
Les hele nyheten

The Three Tremors

haavard den 22.09.2018 Et nytt konsept fra "Ripper" Owens (ex-Judas Priest/ex-Iced Earth), Harry Conklin (Jag Panzer) og Sean Peck (Shermann/Denner, Cage) som med sine tre stemmer utgjør The Three Tremors.
Debutalbumet slippes ikke før slutten av oktober, men første låt kan du høre her.
Bandet er ute på europaturne i høst, som snodig nok avsluttes ti dager før albumet er ute...
Les hele nyheten

Riverside video

haavard den 21.09.2018 Den nye Riverside plata "Wasteland" er kun ei uke unna. Her er videoen til "Lament".
Les hele nyheten

Vandenberg's Moonkings akustisk

haavard den 20.09.2018 Adrian Vandenbergs siste konstellasjon Vandenberg's Moonkings slipper ei akustisk plate den 23. november. Etter to studioplater er det ei grei fordeling låter mellom de to platene, samt også noe fra Vandenbergs eldre periode, bl.a. Whitesnake låta "Sailing Ships".
Hør "Burning Heart" her.
Les hele nyheten

Saxon video

haavard den 19.09.2018 Saxon har fikset en ny video, her er "Predator" fra deres siste "Thunderbolt" album.
Les hele nyheten

Immortal (Hjemmeside, Myspace)


Likner p Gorgoroth, Mayhem, Darkthrone, Emperor og Marduk.

Immortal "Northern Chaos Gods"

Omtale - 10.06.2018 - Skrevet av: Asgeir Det har vært mye spenning rundt Immortal sitt nye album «Northern Chaos Gods», og jeg lover at få vil bli skuffet her.

Les hele omtalen

Immortal albumet ferdig

Nyhet - 08.01.2018 - Skrevet av: haavard Det kommende Immortal albumet er ferdig, og vil slippes i løpet av året. Horgh og Demonaz kan ikke sies å ta sjumilssteg når det kommer til låtene, se bare på titlene her:
Les hele nyheten

Trondheim Rock Festival 2008 - Del 1

Artikkel - 16.07.2008 - Skrevet av: haavard Etter en stor suksess med fjorårets første Trondheim Rock Festival med Ozzy på plakaten så skulle det litt til å følge opp med en bedre festival i år. Men selv om det ble litt rot i henhold til en planlagt todagers festival så
er det ikke småtteri når man på et par sommermåneder skal få servert både Judas Priest og Iron Maiden i Trondeheim. Det er nesten så man begynner å tro at vi blir bortskjemte her oppe ...

Les hele artikkelen

Immortal, Samfundet – Uka 2007

Artikkel - 07.12.2007 - Skrevet av: Robert Bergens-legendene Immortal står som et av de største black metal-bandene Norge har fostret, og det var stor stas da Uka annonserte dem som metal-headliner på studentfestivalen. Bandet ble lagt på is for et par år siden, og har nylig kommet sammen igjen med ny bassist og ny glød.
Les hele artikkelen

Dead To This World på Soulseller Records

Nyhet - 25.10.2011 - Skrevet av: Asgeir Det Norske bandet Dead To This World har signet til Soulseller Records
Les hele nyheten

Immortal DVD

Nyhet - 14.07.2010 - Skrevet av: haavard Immortal slipper 6 august sin første DVD "The Seventh Date of Blashyrkh", som består av reunion konserten på Wacken i 2007. Trailer for den ser du under her.
Les hele nyheten

Norway Rock Festivals andre artistslipp!

Nyhet - 05.02.2010 - Skrevet av: Asgeir Da var følgende artister sluppet til Kvinesdal -eller Norway Rock Festival...
Les hele nyheten

Immortal med albumcover

Nyhet - 31.07.2009 - Skrevet av: haavard 26 september slippes Immortal's comeback "All Shall Fall" på Nuclear Blast. Her er visstnok det som pryder omslaget.
Les hele nyheten

Immortal ferdige med nytt album

Nyhet - 26.05.2009 - Skrevet av: haavard Immortal er ferdige med sitt comeback-album "All Shall Fall" som skal slippes i september via Nuclear Blast.
Les hele nyheten

Immortal "Sons of Northern Darkness"

Omtale - 16.02.2004 - Skrevet av: gnombob Dette er siste skive av Immortal. Og her er det jammen mye å oppsummere. For å ta innholdet på skiva først så begynner vi med lengden. Denne skiva varer i 50 minutter, noe som er ulikt de andre skivene til Immortal, som for det meste holdt seg litt over halvtime. Det episke steget som Immortal tok med ”At the Heart of Winter” er her tatt enda noen steg videre. Immortal har beveget seg fra vanlig gammelskole svartmetall til mer trasha og rocka svartmetall. Faktisk noe vikingmetall og på denne sisteskiva. Lyden på skiva er i samme kvalitet som musikken. Kald, skurrete og majestetisk. Immortal har alltid holdt seg grim og frostbitt, og det liker vi!
Les hele omtalen

Immortal "Pure Holocaust"

Omtale - 16.02.2004 - Skrevet av: gnombob Så var det Immortals andre skive da. Her har de kvittet seg med Armagedda og på denne skiva er det Abbath som tar seg av hamringen. Erik, som deltar på coverbildet (opp til høyre), ble med under mixingen av albumet og spilte noe live etterpå, blant annet i Cologne i Frankrike. Faren til Mia Hundvin, bedre kjent som ”Pytten” har produsert skiva i lag med Immortal.
Les hele omtalen

Immortal "Damned in Black"

Omtale - 16.02.2004 - Skrevet av: gnombob Iscariah ble med som bassist etter ”At the Heart of Winter” og var med på innspillingen av denne skiva og neste skive, som skulle bli den siste. Steget som de tok litt mot thrashen på forrige skive har de her tatt enda lenger. Og dette har ført til en mer groovy plate. Dette er en mektig sak som har kvalitet hele veien gjennom.
Les hele omtalen

Immortal "Sons Of Northern Darkness"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: Robert Nå som Immortal har lagt inn årene, så er det vel strengt talt på tide med en liten anmeldelse av deres siste mesterverk - Sons of northern darkness, nå som jeg allerede har nevnt mesterverk, så har vel sporet for resten av teksten blitt valgt, dette er vagt sagt ikke mindre enn et mesterverk. Folk liker vel ikke å kalle det her black metal lengre, sjanger er egentlig uviktig, det som betyr noe, er at det er slagkraftig, fet og groovy metal med stor M ! Skiva åpner med One By One, der du straks får en snerrende rytme rett i trynet, det første du legger merke til er den usedvanlig kraftfulle lyden, her har de virkelig - etter min mening - tatt et steg framover fra damned in black, enkelte vil vel ha Immortal som i gamle dager, men nå er bare jeg engang kjent med det nye stoffet, og nå er det det som tiltaler meg mest. For å ikke spore av, neste låt ut er tittelsporet, fete riff, nydelig raspete, snerrende vokal, typiske Immortal-tekster (mer trengs vel ikke å sies om det), og mange fete partier. Trommene er også ekstremt fete, faktisk så er det svært tiltalende trommer igjennom hele skiva. Vidre får vi Tyrants, som er en litt seigere låt, meget tøff denne også, etter dette får vi to som ikke setter seg helt i hjernebarken min, og passerer som litt anonyme; Demonium og Within The Dark Mind, men dette er fort glemt når de fyrer igang med skivas feteste låt: In My Kingdom Cold. For en energi ! Dette liker jeg, her er det mange fin-fin temoskifter og herlige partier, toalt en 100% smakfull låt. Abbath spyr ut riff på riff, og Horgh tramper som om det stod om livet. Ikke før du har fått igjen pusten, kommer skivas to mest "episke" låter, om du kan si det sånn. Antarctica og Beyond The North Waves, begge er trege, stemingsfulle, og innehar riff og rytmer verdig de beste.
Les hele omtalen

Immortal "Diabolical FullMoon Mysticism"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Etter Old Funeral bestemte Demonaz Doom Occulta og Abbath Doom Occulta seg for å gjøre noe annerledes. De ville gjøre noe eget. Etter noen demoer under bandnavnet Amputation skiftet de til slutt navn til Immortal og fikk gitt ut en selvtitulert EP” på Osmose i ’91. De fikk med seg trommisen Armagedda, som og deltok på EP’n. Med denne besetningen spilte de inn sitt debutalbum i april 1992.
Les hele omtalen

Immortal "Battles in the North"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Erik ble kastet ut og de to demonene fortsatte for seg selv, slik det var under innspillingen av Pure Holocaust. Og her fortsetter de, enda kjappere, enda grimmere og enda hardere. Dette er vel en av de kjappeste og hardeste norske svartmetallplatene av gamleskolen. Her går det virkelig unna, hyperspeed black metal, som det heter på god engelsk.
Les hele omtalen

Immortal "Blizzard Beasts"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Etter “Battles in the North” ga Immortal ut en VHS med videoene av ”Blashyrkh (Might Ravendark)” og ”Grim and Frostbitten Kingdoms”, hvor Hellhammer spilte trommer på sistnevnte. VHS kom ut i slutten av ’95 og det skulle gå to år før neste utgivelse så det kalde dagslys. Abbath og Demonaz fikk rekruttert Horgh, fra svenske Pain, som ble med løpet ut. Men med dette albumet måtte da Demonaz gi seg med gitarspillingen. Han hadde ødelagt nerver i armen og fikk store problemer med smerter. Men det var etter innspillingen av Blizzard Beasts. Demonaz fortsatte dog som tekstskribent og bakgrunnsmann.
Les hele omtalen

Immortal "At the Heart of Winter"

Omtale - 30.11.-0001 - Skrevet av: gnombob Da var det tid for et lite stilskifte, samt et logoskifte (gammellogoen er med inni coveret). Personlig likte jeg den gamle logoen bedre, men det var vel for å fjerne seg med sataniststemplet Olve og Harald gjorde det slik. Immortal vandrer her litt bort fra det grimme og mer mot det mektige på denne skiva. Her er det krydret med noen doser thrashmetall og det er flust av kalde og knusende riff! På dette albumet er altså ikke Demonaz med på innspillingen. Det skal sies at Olve og Horgh ikke var spesielt fornøyd med bildene av seg selv inne i coveret, men ”gøyt læll” som vi sier i Rindal. Og coverbildet er jo fabelaktig, bokstavlig talt og!
Les hele omtalen