Rapport fra Grotte-turnè med Trollfest (13.05.17 Good Omens, Trondheim)

Artikkel - 16.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Jeg har bevitnet Trollfest på scene minst en gang tidligere, så med godt mot og en noe spesiell ferd igjennom Trondheims sentrum klokken 21 på kvelden -så gikk ferden atter en gang til Good Omens i Brattørgata. Velkomsten var jo nesten trivelig. Det som ganske snarlig viste seg å være en utkledd gitarist i bandet -var føstemann som dukket opp i trappa og ga meg en blå ballong. Derfra så ble man bare litt undrende over hvordan vei kvelden ville ta. Vi havnet oppe ved scenen og det var meget tydelig at scenen ville bli trang og jævlig, men stemning ble det til gangs.

Det tok ikke lang tid fra oppmøtet til bandet kjørte intro og bandet sparket avgårde første låtene «Professor Otto» og «Brakebein» og det skal sies at det var hardt å bevege seg på scenen -men fra start av så bandet hardt ut med energi og liv de er kjent for å lage. Det skal mye til for å vekke trønderne på klubbkonserter, men her ble det sakte men sikkert vekket noen troll.Man fikk jo etterhvert en god rekke med låter som man gjerne ville få med seg -og som bandet har spilt mye oppigjennom årene.»Toxic» og «Kaptein Kaos» er jo kanskje de mest kjente for underskrevne sin del -men i tillegg så fikk man «Brumlebassen» og en god rekke fra det nye albumet «Helluva» som såklart var mye av grunnen til at de besøkte Trondheim.

Det er ikke ofte man ser stagediving på Good Omens -og ei heller at folk løper rundt søyla på gulvet i første etasje. Som bonus så surret felespiller, kordame, gitarist og bassist blant publikum for å jekke opp stemninga ytterligere. Det var tydelig at folk hadde en minnerik og festlig opplevelse denne kvelden.

Eneste jeg personlig har å utsette på showet var gummihøna som følte for å ta turen innom øret mitt for å kakle. Men men, lite å gjøre med...

Full setliste:
Professor Otto
Brakebein
Toxic
Brumlebassen
Steel Sarah
Villanden
Kaptein Kaos
Hen of Hades
Die Grosse Echsen
Gigantic Cave
Fräulein Helluva
Essenfest
Renkespill
Solskinnsmedisin
What A Good Idea!!
Rundt Bålet
Helvetes Hunden Garm
(Samtlige bilder er tatt av fotograf Øivind Bremnes. Det kommer flere på https://www.facebook.com/metalnorge iløpet av kort tid)