Finn band


Siste nyheter

Levanger Metalfest 2018

Asgeir den 18.09.2018 Sjekk plakaten for Levanger Metalfest 2018!
Les hele nyheten

Soulfly nummer 11

haavard den 17.09.2018 Album nummer 11 fra Soulfly heter "Ritual" og slippes 19. oktober. Her er videoen til "Dead Behind the Eyes" som også blir gjestet av Lamb of Gods Randy Blythe.
Les hele nyheten

Kadavar live

haavard den 16.09.2018 I oktober slipper Kadavar sitt "Live in Copenhagen" album, og her kan du sjekke ut "Into the Night".
Les hele nyheten

Sodom EP

haavard den 15.09.2018 Sodom har stablet på beina en helt ny line-up, og har sin nye EP "Partisan" ute den 23. november. Der får du to helt nye låter, samt en live-versjon av "Tired & Red".
Les hele nyheten

Låt fra Rival Sons

haavard den 14.09.2018 Et nytt Rival Sons album er på vei, dog ikke før tidlig neste år. Men her er en helt ny video, "Do Your Worst"!
Les hele nyheten

Steven Wilson DVD/Blu Ray

haavard den 13.09.2018 Intet uventet at Steven Wilson slipper en ny DVD / Blu Ray den 2. november. "Home Invasion: In Concert at the Royal ALbert Hall" kommer på DVD/2CD, evt Blu Ray/2CD, mens vinylutgaven må du vente helt til 22 mars 2019 for å få tak i. En liten trailer for slippet har du her.
Les hele nyheten

Legend Trondheim med todagers!

Asgeir den 12.09.2018 Legend Trondheim : Archgoat+Sepulcher (lytteparty) på torsdag og 80-talls Heavy Metal Party på fredag! Kan det bli bedre?
Les hele nyheten

Årabrot video

haavard den 12.09.2018 Årabrots siste album er verdt å ta en eller hundre lytt på, her er videoen til en av de mest spennende låtene på skiva, "Pygmalion".
Les hele nyheten

Siste oppdateringer

Outlaw "Marauders"

Omtale - 18.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Finske Outlaw slipper 10.Oktober 2018 sin debut fullengder på High Roller Records. Bandet er relativt ferskt og ga ut en demo ifjor. Lite annet på tapeten her egentlig.
Les hele omtalen

FULL ALBUM STREAM - Archgoat - The Luciferian Crown

Artikkel - 14.09.2018 - Skrevet av: Wynocha I dag slippes den nye skiva til ARCHGOAT. "The Luciferian Crown" heter verket og det er det finske black metal bandets fjerde fullengder. Vi i Metal Norge kan eksklusivt for Norge presentere stream av albumet i sin helhet.
Les hele artikkelen

Anomalie "Integra"

Omtale - 17.09.2018 - Skrevet av: Asgeir Det har sin oppsving hver høst. Black metal i alle fasonger og smaker, og dagens er derav en EP fra Anomalie ved navn "Intergra".
Les hele omtalen

Deicide "Overtures of Blasphemy"

Omtale - 16.09.2018 - Skrevet av: haavard Det må vel sies å være en av de rene Death Metal skivene med mest forventninger rundt seg på ei stund, for det er ikke ofte Deicide inviterer til skiveslipp.


Les hele omtalen

Farsot / Coldworld "Toteninsel"

Omtale - 15.09.2018 - Skrevet av: haavard Jeg er sjeldent spesielt gira på split utgivelser, men her har de to tyske bandene Farsot og Coldworld trommet sammen fire bra låter som faktisk fungerer som et helhetlig slipp. Stilmessig ganske på g med hverandre, og dermed så er dette faktisk meget bra saker.


Les hele omtalen

Kiss - The Exhibition (Rockheim)

Artikkel - 08.09.2018 - Skrevet av: haavard Les hele artikkelen

PREMIERE: Outre "The Order of Abhorrence"

Artikkel - 07.09.2018 - Skrevet av: Wynocha I dag kan Metal Norge stolt presentere en heftig liten sak fra det polske black metal bandet OUTRE. Låta heter "The Order of Abhorrence" og den er hentet fra "Hollow Earth", ei skive som slippes av Debemur Morti 26. oktober i år.
Les hele artikkelen

Supersuckers "Suck It"

Omtale - 14.09.2018 - Skrevet av: haavard Denne amerikanske powertrioen har holdt det gående i tredve år, og de får plusspoeng for et veldig overbevisende amerikansk ytre, der det er bredbeint og lett musikalsk schizofrent. Men det låter såpass proft at jeg får gi dem ståkarakter under tvil, selv om jeg selv får noen hår til å reise seg når de vandrer rett inn i countryfella utover på plata.

Les hele omtalen

PREMIERE: Archgoat "The Luciferian Crown (Venom of God)"

Artikkel - 31.08.2018 - Skrevet av: Wynocha Her kommer den tredje singelen fra den kommende skiva til det finske black metal bandet ARCHGOAT. Låta heter "The Luciferian Crown (Venom Of God)" og den slippes som lyric video nå i dag. Albumet heter fortsatt "The Luciferian Crown" og det slippes av Debemur Morti om to uker.
Les hele artikkelen

Buktafestivalen 2018 - Festivalrapport

Artikkel - 30.08.2018 - Skrevet av: Frank Så var det den tiden av året hvor en har med å innfinne seg i Telegrafbukta. I motsetning til tidligere år så så ikke værmeldingen helt lovende ut, men bra musikk skulle en få likevel.
Les hele artikkelen